Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
*kövez*
Nem értelek téged és a hozzád hasonlókat. Amíg ezt beírtad, töredék annyi időbe telt volna rákeresni, és akkor nem néznél ki hülyének. Elég régóta ez a tároló-részleg nevének rövidítése.Dchard: én is ezen tűnődtem, hogy ez csak alig több 1.1 TB-nál tányéronként.
Továbbá azon, hogy a jelenlegi legelterjedtebb 3.5"-es szabvány a régi nevezéktan szerint HH, azaz Half Height. Visszatérhetnénk FH-ra, lehetnének megint 2-slotosak, több tányér férne be hélium nélkül is. Továbbá a 7200-at sem értem, ezeket úgyis adattárolásra, archiválásra használják. Arra az 5400, sőt, ha már a régieket felhoztuk, még a 4200 vagy 3600 is jó (gondolom itt a többség már nem is emlékszik arra, hogy ilyenek, meg hogy HH voltak).
Strogov: sőt, Lucky Goldstar
Az MSI meg Micro Star International, a DFI meg Diamond Flower International, van még pár hasonló gyöngyszem
Liksoft: igény az lenne...
Viktor81: hát, az akkoriban nem biztos, hogy a legjobban csengett
Az IBM DeskStar, amit a Hitachi is tovább gyártott, közkeletű beceneve DeathStar volt, annyi halálozott el belőlük. Szép munkát végeztek Fehérváron, Hitachi első dolga volt innen elvinni a gyártást
Bár nőne még ki a földből pár lemez-gyártó, törné végre le ezt a duopol árkartellt. Még mindig bő másfélszeres árak vannak az özönvíz előtthöz képest.
BerVi: köszönjük az igen magasröptű hsz. Képzeld, ez a technológia neve: Perpendicular Magnetic Recording. Sok műszaki szakszót, szakkifejezést nem fordítunk le magyarra, hanem továbbra is angolul, németül, latinul, vagy ebből kicsit magyarosítva használjuk, de ettől még teljesen szabatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest