Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseben
junior tag
Sziasztok!
Cserélném a bringámat de előtte megkérdezném mit gondoltok:
Ez menne: 9 sebességes láncváltós monti Bosch Perfofmance CX 75Nm motorral
Ez jönne: 8 sebességes Alfine agyváltós trekking Bosch Active Line Plus 50Nm motorral
A kérdés, hogy a mínusz 20Nm mennyire lenne visszalépés? -
roseben
junior tag
Bosch középmotoros bringa hátsó 9 sebességes láncváltója lecserélhető agyváltóra? Ha igen a szíjhajtás is megvalósítható?
-
roseben
junior tag
Mit jelent a MY15 és MY20 a Bosch mororoknál? Évszám? Próbáltam megfejteni, hogy melyik verzió van a kerékpáron és hol tart a legfrisebb firmware.
Bosch Performance CX + Purion:
DISPL U1.2.0.0
DU U1.7.0.0
BAT U1.7.0.0
Érdemes frissítetni? -
roseben
junior tag
Sziasztok!
Kaptam szülinapomra egy használt Focus ebikeot. Annyit tudok róla, hogy Bosch motoros, hátul Deore váltó, hardtail, Continental XKing 2.4 gumikkal.
Az első kérdés, hogy hány bar levegőt fujjak a gumikba. Az előző trekkingem gumijába 3.5 bart szoktam fújni. Majd elviszem átnézetni mert valami recseg menet közben de abszolút nem hallom, hogy honnan jön a hang. 2018-as dátumot látok egy matricán de a modellt nem találtam az honlapon az archivban. Szezonban talán egy hónap múlva vállalja egy szerviz, hogy átnézi. Hány kilométert ment el az akksija amikor még új volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest