- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
Új hozzászólás Aktív témák
-
drizzt1666
tag
12 rugó és gyak nem tud többet mint egy asus vagy olcsóbb giga kecó

-
nyunyu
félisten
válasz
forgonati
üzenetére
Még mindig inkább valamelyik CM 3xx házat venném ilyen árban.
De azokat mar 10.5k-ert megkapod (~39€, sot Balkantol nyugatra 29-36€-ert mar hozzadvagjak), raadasul ennyiert egy 12 centis venti is jar hozzajuk.
Ez a haz meg semmivel sem komolyabb, mint a Codegenek, azokat tappal osztogatjak 30€-ert, ehhez kepest enyhen szolva is rohejes a tap nelkul emlegetett 45€.
-
forgonati
őstag
Kiváncsi vagyok, vajon mennyire figyeltek oda hogy pl. visszahajtogassűk a lemezeket, hogy ne vágja szét a kezet. Meg hogy hányfelé hajlik a 3. átépitésnél. Még mindig inkább valamelyik CM 3xx házat venném ilyen árban.
-
Teszla_
senior tag
Tök jó kis ház lenne, ha nem kerülne ennyibe és nem lenne benne elforgatott vinyókeret. De úgy látom sokan másoknak is ez a nyűgje.
-
PH-User
addikt
Egy alapnak szerintem elmegy.
Az ára mehetne lejjebb. -
Trolluska
tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Egy 5870-es kártya el se fér benne, de a nyakamat tenném rá, hogy egy 5770 is alig. Az én házamba is neccesen fér el az 5770 a hátrafelé kivezetett VGA tápcsati miatt, pedig ott még nincs is ilyen hátratolt elforgatott vinyó bizbasz...
-
mephi666
nagyúr
látom a szemeim előtt: idilli családi kép... asszony süti a húst a konyhában... fél óra és kész... gyerekek nyomják az nfs-t... majd szólnak bacsisnak, hogy sürgősen kellene a köret... ő nem esik pánikba, hanem betol egy sli rendszert egy ilyen házba... kicsit emel a feszkón, procin is húz pár ghz-et, hogy gyorsabban menjen a művelet... majd beteszi a zöldséget meg a rizst a megfelelő helyre és rárakja a házra az oldallapot
aztán fél óra múlva már együtt ebédel a család... 
-
Dyno
veterán
Nem rossz, de hülye helyen van a bekapcsoló gombja, továbbá a 45€-os ár kegyetlen....
(#16) Viktor77: Hasonló a véleményem, az elforgatott vinyó helyekről, viszont a Csifi ezt okosan emgoldotta még évekkel ezelőtt, azzal hogy rácsos a vinyó hely elött a ház oldala, szembe vele pedig 92mm-es ventiket leeht felszerelni.
-
Ari18
őstag
Nagyon csúnya, de a belső elrendezése bejön. Kicsit soknak érzem a 45€ érte.
-
Viktor77
titán
Azzal a rácsozattal ami elöl van, meg az elforgatott vinyótartóval pont nulla, azaz nulla levegő jut be a házba, ráadásul hatalmas szélzaj mellett. Csodálatos. Letörném a kezét annak, aki az elforgatott vinyókeretet kitalálta. És ahogy látom hátul is ez a ventikivágás van.
-
Depression
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Irodai gépnek egy 5k Ft-os ház is megteszi.
-
kételkedem
addikt
Ha belerakok egy integrált VGA-s alaplapot egy 2160-as procival, akkor a fiam nem tudja megírni rajta az infó háziját a wordben, mert megfullad a gép?

Nem állítottam, hogy a létező legjobban szellőző ház amit lehet kapni. Ha valaki szénné húzza a prociját és crossfireben hajt két 5870-t az ne ilyen házat vegyen. Irodai, kisebb otthoni gép ragyogóan elketyeg benne.
-
45*280*1,25=15750Ft
+2db venti ~1000Ft/db =+2000FtKéne a francnak....
-
xT4ken
tag
Csatlakozom a megallapitasokhoz... Akkor mar inkabb egy Antec Tree Hundred.
-
-
mephi666
nagyúr
nem tetszik, mert másnapos reggelen nem tudnám bekapcsolni...
nagylábujj már nagyon profi a kódgány házon lent figyelő powergomb megnyomásában... és most csak kb 20centit kell emelni a lábamon, hogy elérjem... ennél a háznál hanyatt is esnék egy ilyen mutatvány bemutatásánál macskajajos reggelen...a súly/ár viszony kicsit durva
olcsónak és masszívnak sem tűnik... -
Silentfrog
veterán
szerintem ennyiért nem tetszik sokaknak.
Közéjük tartozom... -
DEJVID
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Főleg így, hogy semmi levegőt nem enged a fő hardware-ekhez jutni...
-
atti_2010
nagyúr
Nem ok a dolog. Olcsónak nem olcsó, csak egyszerű (de szép), viszont akinek nincs pénze annak drága akinek meg van hozzácsap + 20 eurót és vesz egy sokkal jobbat, szerintem olyan 30 euróért érdekes lenne.
-
Móci
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Az igaz, de ez rendesen túláras szerintem. Na meg mire ideér, még drágább lesz. Picivel többért szerintem van jobb is bőven.
-
hibavissza
veterán
A gond ==> 5,2 kg, kevés, nagyon kevés.
-
Móci
addikt
Kicsit sok érte ez a pénz... nekem nem tűnik jobbnak, mint egy akármilyen 6-7 ezer forintos ház.
-
hejesírásó
senior tag
8k-max 9,5k ért még rendben is lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces képek
- Synology NAS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nagylábujj már nagyon profi a kódgány házon lent figyelő powergomb megnyomásában... és most csak kb 20centit kell emelni a lábamon, hogy elérjem... ennél a háznál hanyatt is esnék egy ilyen mutatvány bemutatásánál macskajajos reggelen...