Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
PC-sek már elég régóta le vannak sz@rva.
Most vettem PS4-et, elég nagy húzóerő volt az exkluzív címeken kívül hogy a WB először amit a Batman Arkham Knight-tel művelt, borzalmas port, teljesítmény beli gondok (pedíg nem gyenge gépem van).
Illetve most a Mortal X már tavaly szeptember óta nem kapott frissítést, és a legutóbbi DLC-t sem.Mindenhol a warezra hivatkoznak, valószínűleg itt is ugyanez az ürügy, hogy nem éri meg PC-re fejleszteni. Pedíg a mostani generációról szinte semmibe nem kerül egy port elkészítése.
Aki warezol az konzolt sem fog venni meg eredeti játékokat, de PC-n még így is lennének akik vásárolnak, szóval nem értem a problémát. -
james001
veterán
Nekem tetszett mindkét animációs Resi,úgyhogy várom ezt is kíváncsian
-
cyberkind
félisten
Hála az égnek, mindkét rész, de főleg az 1 fényévekkel jobb mint bármelyik film amiknek nulla értelme van.
-
Hát izé... a Degeneration még szódával elmegy kategória volt, de a Damnation szimplán hulladék volt...
Persze ízlések és pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A jövőre érkező mozifilm mellé érkezik egy CGI alkotás is.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest