- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Alister71 #47 üzenetére
(OFF)Ugye én is váltás előtt állok és bizony egy GTX460 1GB gondolkodom de nagyon tetszik a HD6850 is szval e kettő közül vacillálok. Ugye NV PhysX ON Ati PhysX OFF ennyi a különbség tényleg mert teljesítményben ahogy Lord Vader is írta tényleg fej fej mellett haladnak. Ha jól olvastam akkor a HD6850 fogyasztásban és melegedésben is jobb nem?
viszont tuning potenciál több van a GTX460-ban?(/OFF)
-
Alister71
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #44 üzenetére
Ha egy GTX550 árából egy 6850-est is vehetsz, szerintem nem kérdéses a választás. még ha a Barts nem is a legjobb a tessellációban
-
Butcher-HUN
senior tag
úgy látszik ami újdonság az drága és nem azt nézik hogy milyen árt/érték/teljesítménye van az adott kártyának. Komolyan mondom mindig is nVIDIA párti voltam de ez a kártya meg a " Ti " jelölés hát egyre jobban kezdi el venni a kedvem s hozzá állásomat eme oldal felé. Ha az NV ezt a politikát folytatja akkor meg eshet hogy a következő kártyám AMD Ati lesz.
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ez inkább GTS 450 utód, mintsem GTX 460.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #34 üzenetére
Pontosan erre.
misx: DX9-ben miért ne bírná a demót a 3870-es?
sutyi^: hamar le fog ennek menni az ára.
-
misx
senior tag
válasz
Butcher-HUN #31 üzenetére
A Crysis egy optimalizálatlan kódkupac.
A 2.rész már nem ilyen, azt még a 3870-em is jól viszi (persze natívon 1440-ben, Gamer beállítással), pedig pont azért cseréltem kártyát, mert azt hittem, hogy kevés lesz neki. Sajnos az 5770 beszart (black screen rulz), de így legalább ki tudtam próbálni mit bír a a jó öreg 3870.
-
sutyi^
senior tag
Magával a kártyával nincs gond ha 32-33e Ft körül lenne, de 40 kavicsért nevetséges.
-
Youri
veterán
hát, ezért a kártyáért még cikket írni sem lett volna érdemes
-
Silentfrog
veterán
Vannak olyan kártyák,ugy mint ez is amit teljesen fölösleges kiadni,főleg ilyen árba.
Ha 30k körül lenne valami szinten életképes kártya.
Ez akkor annyit tudhat mint egy gtx 460 SE? -
Alister71
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #31 üzenetére
A Crysisnak sok textúrázó egységre van szüksége, amire a GTX280 pont egy jó példa, az újabb játékokat már nem arra írják.
-
Butcher-HUN
senior tag
Nem azért de elvárható lenne 2011-ben és annyi generáción túl hogy a mai középkategóriás kártyáknak simán vinniük kellene egy 2007-es Crysis-t Very High beállításokkal. Az én GTX280 1680x1050 Very High 35~40fps présel ki magából és 30fps ami nálam a lélektani határ nem megy le tartja szépen! Ezek a nagy fejlesztések még sem hoztak akkora nagy teljesítmény növekedést...
-
F e Z o
veterán
Ez a kártya a Titanium jelző porbatiprása.
-
-
törölt tag
válasz
Butcher-HUN #20 üzenetére
Akkor esetleg kezdd el nézni, mert már 0:15-től elmondja, miért ezeket hasonlítja össze. Ez az utánad szólónak is megy.
Amúgy tök aranyos az a macska.
-
RROD360
tag
Hát ez aztán nem nagy előrelépés a GTS 450-hez képest
akkor már ezerszer inkább a 768-as GTX 460
-
Robez88
tag
válasz
Butcher-HUN #20 üzenetére
Számomra is talány...
Lehet, hogy egy kategória?
-
Butcher-HUN
senior tag
Én csak azt nem értem hogy ezen a videón mégis miért állítják szembe 8600GTS VS GTX550Ti
<<<[link]>>>
-
Mr.Csizmás
titán
hát ezt az nvidia jól elqrta, mármint a pozicionálást, a gtx460 egyszerűen túl jól sikerült (első nv kártya, ami még szimpatikus is volt, hogy megvegyem)
-
Yutani
nagyúr
Ez a kártya a GTS 450-et váltja, és arra jó is. Árban kell majd a megfelelő helyre sorolni, és nem lesz ezzel gond.
-
dokee78
félisten
válasz
csucsbicep #11 üzenetére
De ha még van bennmaradva DDR2 VRAM akkor kiadhatnák olcsón a GTX 550 2GB DDR2.
Előfordulhat,hogy megteszik.
-
flexxx2
őstag
Harmat gyenge tesztek szerint, átverés szagú nekem, 460 768megás jobb és még olcsóbban adják is, ez olyan mint a visszafejlődés.
-
lenox
veterán
Anandek mertek memory bandwidth-t, meg lattam mashol antialiasing benchmarkot is, es kb. ugy viselkedik a kartya, mintha effektive 128 bit-es lenne.
-
joi29
őstag
Na itt látszik meg, hogy menyit ér a Shader procik hiánya, mert ez nem más
mint egy SP fojtott GTX460.
Ugyanakkor az órajel emelés szépen egyensúlyba hozza a kártyát és egy
olyan játékban mint pl a metro szinte ugyanarra képes mint a 768-as GTX460. -
ProEvoFan
nagyúr
szerintem ez egy low vga, ilyent kár venni játékra, inkább egy GTX460 768MB vagy 1GB, de a HD6850 is sokkal jobb választás mint ez...és majdnem egy árban vannak, sőt, a GTX460 768MB ugyan annyiba kerül
a használt piacról még nem is beszéltem, HD5850 40-45K... -
Dr. Romano
veterán
Ez a memóriás dolog érdekes koncepció. Hasonló mint a Hyper Memory vagy Turbo Cache, csak itt a memória lassabb hányada nem az alaplapon található hanem a vga-n.
-
bartucc
addikt
Sokkal olcsóbb gyártani, és pont. Legtöbben nem értenek hozzá, jól hangzik a neve, főleg a Ti 560 után, amiről azért mindenki többet fog hallani, hogy de jó kártya, akkor ez se lehet rossz alapon megveszik.
Szerintem ez egy tipikus marketing fogás, gyengébbet eladni jó áron. A fogyasztása meg nagyon magas szerintem a teljesítményéhez képest, illene már beleférni a 115W-os, de inkább a 95W-os TDP-be. (lévén nem csúcskártya, csak harmatos középkategória, és a 192 Sp se indokolja a 115W feletti fogyasztást.)
-
dokee78
félisten
Gyengébb a GTX 460-tól,azaz az elődjétöl?
Eddig nem úgy csinálták,hogy az utód erősebb volt? -
Alister71
nagyúr
A GTX460 nagyon sokáig fog még járni kézről - kézre, itt a PH-n is. Aki egy GTS450, HD5770-ről akar fentebb váltani, semmiképp nem ezzel fogja.
Persze az új név jól hangzik, jó húzás volt előszedni a méltán elhíresült és fémesen csillogó Ti jelzést, amit az 560 meg is érdemel, de ez semmiképp. Persze én már most hallom a bolti eladók szavait, ahogy a tájékozatlan vásárlókat fogják majd oltani.
- Hát a GTX560 egy kicsit drágább, de elviheti nyugodtan a GTX550 Titániumot is, mert ez sokkal olcsóbb és "szinte alig lassabb" a másiknál. A gyerek játékos gépébe pont Jó lesz.Az persze részletkérdés, hogy 42.000-ért 6850-es és GTX460-ast is lehet kapni, ami azért jóval gyorsabb még mindig.
-
℘a†ℎ
csendes tag
Hát ez a kártya is egy vicc most néztem tesztet róla: gyengébb a 460-nál és olyan 30%-kal gyengébb a 6850-es kártyánál, ami kemény 100! forinttal drágább nála
(ipon ár szerint)
-
EkSYS
senior tag
még kiadó az 540-es jelzés is
de lehet hogy 555 kellett volna?ilyenekre pazarolni az egyre dráguló szilíciumot
-
Devid_81
félisten
Ez egy érdekes fejlesztés, kicsit félresiklott "újításokkal".
-
vinibali
őstag
válasz
csucsbicep #1 üzenetére
én is pont errre gondoltam. csak az a furcsa hogy kicsit elcsúsztak ezzel az 5770-6850 béli űrtöltéssel, az a vonat elment már szerintem. nem beszélve a házon belüli verseny erősödéséről
-
csucsbicep
nagyúr
Ezek szerint nem lesz egy tömegkártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA bemutatta a GeForce GTX 550 Ti névre keresztelt VGA-t.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest