Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Ott a pont, annyival egészíteném ki, hogy ha egybevág a kampánnyal, ha nem, választás előtt 2 nappal rosszul vette volna ki magát az, ha elhajtják az őket megkereső szülőt "valamilyen" elutasító indokkal, így természetesen rámarkoltak az ügyre.
Én személy szerint bízom benne, hogy ha másnak nem is, majd a TEK-nek sikerül elfogni azt a tizenéves kamaszt, aki ezt a terrorcselekményt végrehajtotta.
-
qdak
addikt
az iyenek vegett is vagyunk ott ahol vagyunk, aztan erre jon amit te irtal, jobban teljesitunk meg hasonlok.
kornyeken volt lovoldozes, olyan merteku hazugsag, kamu, hatasvadasz hir lett belole, es az a durva h utana halotam buszon ahogy beszeltek, h hu ott volt 1 ovoda az a barom meg ott lovoldozott, fura h ott lakok en 5 km en belul nem tudom ovodarol...
kicsit erdekes nezni ahogy megmezetik a nepet, es meg ha elmondod h nem ugy vanvo szol le h te vagy a hulye...bocscha szedett vedett de telorol nem tudom visszaolvasni csak ha elkuldom...
d.j: erre h ne lenne penz... jo kampany
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest