- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
Törölve.
[ Szerkesztve ]
-
Pippen
csendes tag
válasz pozitivum #122 üzenetére
Hello
Látom,Te sem adod fel.Én már sajnos megtettem.Azóta is ideges rángás fut rajtam végig amikor arra a pillanatra gondolok amikor megvettem.Ugyan ezeket (meg még egyebeket is) produkálja az enyém is mint amiket leírtál.Menthetetlen a darab.Már egyszer visszavittem nekik (SH) , bevizsgálták,szerintük tökéletes.
Egyébként meg használhatatlan.Ha látsz benne fantáziát azért drukkolok Neked de én már lemondtam róla.Üdv.
-
pozitivum
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ha valaki tudna abban segíteni, hogy nem akar tovább menni a cucc csak addig hogy feljön a képernyőre az android felirat és kész. Mintha lefagyott volna, semmire sem reagál , még kikapcsolni sem lehet.Lehet , hogy resetelni kéne , de nem látok rajta ilyen lehetőséget.
Előre is köszi!
-
Pippen
csendes tag
válasz gyuri2008 #116 üzenetére
Magyar nyelv nincs benne.Nagyobb baj,hogy minimális beállítási lehetőségek vannak.Az órát pl.egyátalán nem
lehet állítani (6 órás időeltolódással mutat valami időt gondolom kínait) Store-ból alig enged valamit telepíteni,a
wifi borzasztóan gyenge.Az előtelepített appok nagyrésze nem használható (némelyik kínai).
Ha valaki csinálna hozzá normális ROM-ot,talán használhatóbb lenne,de így gagyi.
Most készülök visszavinni. -
pozitivum
csendes tag
Szóval tegnap beszereztem egy ilyen nagyon okos cuccot.Feltelepítettem a samsung led tévémre ,kikapcsolt tv mellett, ahogy elő vagyon írva.A tv bekapcsolása után el is indult a dolog, még tanulmányozom az app-okat meg hasonló. Rátettem egy genius vezeték nélküli egeret és egy billentyűzetet, az egér szépen megy rajta , de a billentyűzet egyenlőre még nem akar működni. Próbálgattam .....és egyszer kikapcsoltam a távirányitóján lévő kikapcs gombbal.Ezek után a boga istennek sem sikerült visszakapcsolnom.A tv állandóan azt írja, hogy nem támogatott eszköz.Ha valakinek van valamilyen ötlete azon kívül, hogy dobjam ki, azt szívesen veszem.
Előre is köszi a segítséget -
gyuri2008
veterán
Magyar nyelvű az android rendszere?
Mert én úgy hallottam,hogy nem. -
törölt tag
Ha buherálni akarod, akkor jó választás a 808. Egyébként nem javaslom. A wifi modul nem a legjobb és az antenna belső elvezetése is AS szabvány szerint van elhelyezve (AS=Ahogy Sikerül). A Mediatek modulos stickek stabilabbak, viszont nem nagyon van rájuk custom firm, mert nincs "driver" a Mediatekhez.
-
depmod
aktív tag
Na ez érdekesnek ígérkezik.
Ma veszek egy mk808-ast távegérrel, majd ráküldök ezt-azt és megpróbálom megnézni, milyen jelet küld ki...., akkor a nyuszi b***hatja!
-
törölt tag
Jó kérdés. Az biztos, hogy az Android rendszer kimenete gyárilag 720p. Nézd meg az Antutu screenshotomat! Az egy gyári kernellel készült és látszik, hogy a felbontás 720p. Pedig egy full HD monitorhoz volt csatlakoztatva. Ha leírod, hogy a filmeknél ezt hogyan tudom megnézni, akkor megvizsgálom. De nekem nincsenek olyan műszereim, hogy ilyet tudjak mérni. Custom kernellel lehet 1080 -as kimenetet gyártani rá. De ennek ára van. A rendszer lelassul és ha nem nyúlunk bele a DPI értékbe (a build.prop fájlban kell átírni), akkor nagyon picik lesznek az ikonok a képernyőn. A HD filmeknél pedig azért nem szeretem az általánosítást, mert óriási eltérések lehetnek a kódolások között. Pl. az én Canon kamerámmal készített full HD .mov még az asztali gépet is megviseli. Persze, hogy a kütyün áll a kép, mint a szög.
-
törölt tag
Nem szeretnék vitákat, ezért előre leírom, hogy ez az én SZUBJEKTÍV véleményem. Van már néhány ilyen kütyü, de a négy maghoz képest elég harmatosan teljesítenek. A GPU is gyengus. Arról nem is szólva, hogy a topikjaikban elég sok firm hibára, bugra panaszkodnak. Én nem választanám. Mint ahogy az RK3188 -asok első szériájába sem fejelnék bele. Én úgy látom, hogy a kínaiak azt játszák, hogy kiadnak egy új cuccot, ami úgy - ahogy működik. Aztán várják, hogy a szerencsétlen felhasználók közül a hozzáértők kiokoskodják, hogy miként lehet használhatóvá tenni. Aztán a jó trükköket beépítik a következő "gyári" frissítésbe. Az MK808 első kernele pl. 4:3 -as képaránnyal jött ki. Vicces volt. Később lett kikapcsoló gomb, meg tálcaeltűntető, meg hasonlók, Sajnos, van amikor hardveres változtatás is történik és onnantól akinek az első szériás kütyüje van, az ráfaragott. Ezért ilyen stickeknél érdemes a kiforrottabb, illetve nagyobb felhasználói bázissal rendelkező típusokból választani. Egyébként az általad linkelt cucchoz hasonló hardvernek van itt is topikja.
Zealz GK802 -
törölt tag
A hozzászólásokból úgy látom, van itt kavarodás bőven. Mondjuk egy ilyen "teszt" után nem is csodálom. Nálam megfordult már néhány ilyen kütyü (Rikomagic MK802II, MK808, ImitoMX1). Az első Allwinner A10, a többi RK3066. Áprilisra ígérik az RK3188 -as (4mag) stickeket. Most egy MeasyU2C -t tesztelek. Tudom, mik a kényes kérdések és ez a "teszt" ezekre egyáltalán nem tér ki. Az szép, hogy a specifikáció szerint van 1080p támogatás. De valóban meg is történik? Mert a kínaiak etetik ezzel a világot, de én még nem láttam olyan gyári kütyüt, amin ez valós lett volna (RK vonalon). Soxor linkelnek Antutu screenshotokat, amiken bizonygatják, hogy mit tud a kütyü. Ha megnézzük a screen resolution sort, azon látszik, hogy mindegyiknél 1280x672 az érték. Erről a Concorde 201 -es specifikációja nyomán írtam egy kis szösszenetet a fórumukba. Ez jó pár hete volt, de eddig még senki sem cáfolta meg. A következő kérdés az 5.1. Ezzel mi a helyzet, mert sztem nem lényegtelen szempont egy médialejátszónál? Aztán ott az XBMC. Nem az a kérdés, hogy működik -e, hiszen szinte bármilyen Androidra felrakható. A kérdés az, hogy van -e hardveres dekódolás és ha igen, azt hogyan oldották meg? Ezt is lehetne hosszan ecsetelni, de nem akarok belemenni a részletekbe. A következő a wifi. Mit tud? RK vonalon ez elég kényes kérdés, mert nem mindegy, hogy milyen modullal van szerelve a stick. Aztán a LAN kérdés. Van -e LAN támogatás, milyen sebességre képes és milyen adaptereket támogat (Asix 88772, RD9700, stb)? Egy médialejátszónál sztem ez sem mellékes. Stb,stb.... Egyébként RK -nál az XBMC kezeli az smb megosztást. Sőt, a legtöbb ilyen stick támogatja a cifs -t is. Pl. MountManagerrel be lehet csatolni a NAS -t az Android fájlrendszerébe. Itt egy kis csemege a Measy -ről. A proci gyárilag 1608, én húztam vissza 1,2 -re.
[ Szerkesztve ]
-
depmod
aktív tag
Kérdésem lenne.
Ezeka kütyük ugye egy USB-val bírnak, amire ha rákötöm az egeret, távvezérlőt, akkor elvész az USB-s lejátszás lehetősége. USB elosztóval megoldható a dolog?
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
sundancer
csendes tag
válasz sajti_pajti #92 üzenetére
az xbmc wifin keresztül megy, hálóról. való igaz, inkább azt kellett volna hangsúlyoznom, hogy nem kell átmásolni egy filmet a kütyü memóriakártyájára, mert enélkül is jól megy a lejátszás, szaggatás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest