- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pippen
csendes tag
Hát én vettem egy ilyen kütyüt és azt kell mondanom ,hogy a leírtak nagy része nem igaz.Például DLNA tökéletesem mükszik csak úgy mint a win hálózaton lévő gépekről lejátszás.MKV is simán megy MX Playerrel.A távirányító tényleg gagyi,az alap dolgokra jó csak.Egy vezeték nélküli egérrel irányítom.Androidos appok érintőképernyőre vannak optimalizálva ezt eddig is tudtuk ,ez nem ezeknek a kütyüknek a hibája.Szerintem amire való,TV okosításra azt azért ellátja.Filmlejátszás,yt.,böngészés-ezek mennek rajta.
-
Pippen
csendes tag
válasz gyuri2008 #116 üzenetére
Magyar nyelv nincs benne.Nagyobb baj,hogy minimális beállítási lehetőségek vannak.Az órát pl.egyátalán nem
lehet állítani (6 órás időeltolódással mutat valami időt gondolom kínait) Store-ból alig enged valamit telepíteni,a
wifi borzasztóan gyenge.Az előtelepített appok nagyrésze nem használható (némelyik kínai).
Ha valaki csinálna hozzá normális ROM-ot,talán használhatóbb lenne,de így gagyi.
Most készülök visszavinni. -
Pippen
csendes tag
válasz pozitivum #122 üzenetére
Hello
Látom,Te sem adod fel.Én már sajnos megtettem.Azóta is ideges rángás fut rajtam végig amikor arra a pillanatra gondolok amikor megvettem.Ugyan ezeket (meg még egyebeket is) produkálja az enyém is mint amiket leírtál.Menthetetlen a darab.Már egyszer visszavittem nekik (SH) , bevizsgálták,szerintük tökéletes.
Egyébként meg használhatatlan.Ha látsz benne fantáziát azért drukkolok Neked de én már lemondtam róla.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tudományos Pandémia Klub
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest