Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Jó, tudjuk, hogy szerinted egy fos a Kinect, mert kb 50 topicba írtad be az elmúlt 2 napban, de azért kicsit túlzásokba esel a "lassú mozgásokat se tudja érdemben lekövetni" szintű, abszolút nem a konkrétumokról szóló, kifejezetten csak a flémkeltésre jó hszeiddel. Nyilván laggol, ezt láthatta mindenki, de pl. ez a kijelentésed még így sem igaz.
Nekem nem gond, ha szerinted szar a Kinect, mert ebben a formában szerintem is szar, de miért kell ennyire eltúlozni?
-
elithun
őstag
A lagot jó volna ha javítanák,de azt, hogy lehessen ülve is használni szerintem nem a legfontosabb. Szerintem a mozgásérzékelős játékokat nem üléshez tervezték. Ha meg ülve akarsz játszani akkor meg ott a controller, amivel még kényelmesebb az ülés, mert még feleannyit se kell mozogni.
-
ferencka
tag
a lényeg az hogy jó áron kapja meg az ember,ja és azt kapja amit el is vár ettől a "csodálatos"
szerkezettől.
azért megnézném anyám arcát amikor kijön pl az mortal játék és kapna mondjuk egy ilyen mozgásérzékelős támogatást,vagy valami hasonló játék én meg nekiugrok a pálmának (azaz nagy díszfának) a szobában és végrehajtok rajta egy FATALYTY kivégzést
-
oO7
őstag
nemtudom mi az igazság... de én el tudnám képzelni hogy az új boxban a GPU -t már ki lehet használni általános célokra is... és akkor nem csóri xenont kell gyötörni, és akkor fentebb lehet tekerni a kinect fps -ét 15-ről 30-ra vagy akár 60-ra is és akkor nagyon nagy mértékben fog csökkenni a késés mértéke... de ez csak spekuláció és tippelgetés... várjuk meg hogy normálisan ledemózza az MS és akkor majd minden kiderül
-
-
gyáliSanyi
őstag
Az ára szerintem elfogadható. Gondolom ezzel nem lehet majd játszani Xbox 360-as játékokat?
-
oO7
őstag
a két szélső kamera az infra kamera... azoknak a képének az összehasonlításából modellezi a 3D teret... a középső pedig egy sima (talán HD) RGB kamera videóchatelésre meg olyan effektusokra amit pl a mylo -s demónál lehetett látni hogy tükröződik a képed a játékban lévő vizen meg ilyenek
hogy a "hírhez" is szóljak... az imént leírt működés (és ehez szükséges szenzorok) alapján szerintem olcsó cuccos lesz... arra tippelnék hogy egy komolyabb webkamera árában lesz a dolog
-
Tomazoe
tag
Az amazon már beárazta és egyből az előrendelési lista 1. helyére ugrott!!
[link] -
ferencka
tag
Emberek.Magyarországon élünk ezt senki ne felejtse el.ha a környező országokban 40-50ezer körül fogják árusítani akkor nálunk számítani kell a 60-65 ezer körüli összegre,de ez mindennél így van.
És igenis nálunk van közép európa legnagyobb adórátája......Magyarország én így szeretlek.
-
jubilleum
senior tag
működési elvről nincs semmi infó? mármint minek van rajta 3 kamera?
-
ysoltee85
aktív tag
nagyon nehezükre esne megmondani hogy mennyivel akarják majd lehúzni azokat akik majd szeretnék megvenni! ehelyett inkább terelik a szót, nyomják a süket reklámokat, hogy milyen jó és milyen szép, csak hogy húzzák a nép agyát, aztán majd benyögnek egy elmebeteg árat!
-
elithun
őstag
Remélem jó ára lesz, ezen múlik a Box-om (mármint, hogy veszek-e).
-
BiP
nagyúr
"A Microsoft álláspontja szerint nem kívánják ezzel elterelni a figyelmet a szerkezetről"
ha mindenki megtudja, mennyibe kerül, akkor tényleg elfordulnak tőle
Szerintem még a 200 dollár (~50eFt) is nagyon sok érte. Megduplázza a konzol árát.
Kivétel ha lesznek jó bundle-ök. -
Sirandrish
legenda
Most csak figyeljetek és csodáljátok..aztán beverik a 300dodos árat
-
wolfman
veterán
Ezt meg Kinect alálták ki?
-
Évek óta tervezem hogy elmegyek... De talán majd jövőre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Windows 7
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok & tok FOXPOST AZ ÁRBAN + OLCSÓBB MINDEN!
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest