Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPad topik
- Steam Deck
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Ismerem a Duke Nukem-et de ezt miért várják ennyire azt se tudom, mióta készül? azt mondom hogy vár az ember 1-2 évet de ha azután is 0 hír a játékról... elrepült felette az idő és senkit nem fog érdekelni. Mondjuk hogy lehet olyat várni amiről pontos dátum nincs is és arról se hogy készül. Nagy játék volt akkoriban most már nem lenne akkora név és játék belőle. Egy egyszeri fps-nek anno nagyon jó volt de ilyennek felesleges 2. részt csinálni, ez nem az a játék, pláne ha nem is készül, az hogy évente felreppen egy két kép róla az ugye semmit nem jelent, mert gondolom már 5 éve is volt róla kép. Őszintén ki a rákot érdekel már ez a játék, szerintem mindenki beleaszarik, a fiatalabb generáció azt se tudja mi az a Duke Nukem, márpedig ők a célközösség a játékkészítők szemében. Ez már egy csak egy kitalált dolog lesz ami sose valósul meg. Ha nagyon megakarták volna csinálni akkor biztos lett volna rá idejük, igaz gőzöm sincs mikor jelntették be először de sejtem hogy már egy jó ideje történhetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Iqos cigaretta
- Bundle topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) még simán jók a fiúk