Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
ez a kínai telók árát elnézve azért vicces kijelentés. 300 $-ért jön pl. az Oneplus One, ami abszolút csúcshardverrel van felszerelve.
Az emberek többsége ma már úgysem vesz külön kütyüt zenére. Én régen vettem, ma már felesleges. Mondom, egy zenelejátszós mobil kell. Nem kell bele abszolút csúcshardver, és nem kell 5 inches panel, de egy 4,5"-es nyugodtan jöhetne. Normális hangchip, és kész is. Plusz a legfontosabb, dedikált gombok számváltásra, hangerőállításra. Kész is lenne a tökéletes, zenei mobil.
A háttérben futó program rontana a hangminőségen? Azért nemár. Ez szerintem nettó hülyeség...
Azért nem csinálnak belőle telefont, mert hülyék. Majd meg lehet nézni hol lesznek pár év múlva... kábé sehol. Nincs létjogosultsága az ilyen cuccoknak már. Sportoláshoz lehet vesz még az ember ilyen-olyan mp3-as kütyüt, de egyébként a vásárolók száma óriási mértékben visszaesett...
Okostelefonokra baromi nagy igény van, sima PMP-kre meg nincs. Részemről lenne egy PMP-s okostelóra is, de mivel nem készítik el, így nem is veszek... Kár értük, és már unom is az összes Cowonos/pmp-s hírt, részemről lehet ott kezdődik, hogy többet ilyenekre már rá se kattintok. Tudom az én bajom, nem hiányzok senkinek, de azért ez is jelzésértékű egy volt rajongótól.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
khron78
őstag
A legjobb:
iAudio7
Nem is cserélem le, még működik.
Zsebből irányítható![ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Erről beszélsz?
Ez nem érintőkijelzős?„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Alg
veterán
+ millió szabadalom beszerzése/bejegyzése és egyéb procedúrákról ne is beszéljünk (ha tényleg normálisan akarják csinálni és nem a bérgyártós-matricázós módszerrel)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Ati1979
veterán
válasz unrealnoise #38 üzenetére
Az a baj, hogyha androidos telefont csinálnának belőle akkor hatalmas lenne, meg akksi ideje sem lenne valami kimagasló.
Meg az androidos telefonkba belerakott millió kis kütyű, háttérben futó program rontana a hangminőségen.Szóval nem véletlenül nem csinálnak belőle telefont.
Az árról meg meg még nem is beszéltünk...
-
unrealnoise
senior tag
Ez egyre szarabb. Régen nagy iaudio, cowon "buzi" voltam, de a mai termékpaletta náluk szinte kész katasztrófa. Ilyen méretű kijelzőt nyugodtan csinálhatták volna einkes kijelzővel is... Ezen úgy sem fog filmet nézni az ember, cserébe látható lett volna szikrázó napsütésben is.
A másik meg, ez a forma. Katasztrófa. A szaros érintőgombok helyett, meg lehetne hagyományos is.
Megmondom a tutit, mikor vennék Cowon kütyüt újra.
Csináljanak egy androidos telefont, jó hardverrel, jó árral, jó minőségben, és EXTRAKÉNT tegyenek rá "számléptető" gombokat, a hangerőállításon túl. Végre nem kellene szarakodnom a számléptetésekkel az érintőképernyőn...De nem lépik meg a telefon gyártást, pedig nem lehet nagy meló, ha ma már annyi jó és kevésbé jó kínai telót dobnak piacra.
Kukába a Cowonnal.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Ijk
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #18 üzenetére
4g ipod nano-m volt amíg fent nem hagytam egy buszon. Na annak nagyon szerettem a kezelését, igaz néha megmarhult clickwheel, de szerencsére igen ritkán fordult elő.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Alg
veterán
válasz PR0JECTNR56 #18 üzenetére
J3-am van és imádom - kicsi, könnyű, lapos(!), jó a kezelése vakon is (léptető és hangerő gombok különböző alakúak), bika az akksi, USB meghajtóként működik, megeszik mindent (na jó, 24bit-be belefagy )
Napfényben kicsit gyenge kijelző és speciális kábel mint hátrány, esetleg még a BT kihangosító funkció jó lenne
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Ati1979
veterán
Lehet, hogy valamennyit kamázik. Mindenki azt teszi!
Viszont a nova1 azért nem a studio V.
A studio V-nek állítólag tényleg brutális az üzemideje. A nagy akksi, minimálisat fogyasztó kis oled kijelző, meg a banális op rendszer miatt hihető is.
Szerk. sorry már válaszoltam.
(#30) banhammer
Igen kicsit tényleg drága. Viszont van egy jókis beépített erősítője (attól ilyen tégla ) ami szerintem jónéhány fejessel is elbír.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
-
banhammer
veterán
Végre egy faék egyszerűségű lejátszó amit csak fel kell tölteni, rámásolni a zenéket és azokat könyvtárról, könyvtárra sorrendben lejátsza, semmi hókusz-pókusz a lejátszási listákkal stb.
A lejátszó kézikönyve itt érhető el.
8 vagy 16 gigás tárhely.
Lítium polimer akkumlátor kb. 11 és fél órás lejátszási idővel (gyártói mérés!), másfél órás töltési idő (5V / 500mA).\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Ati1979
veterán
"Mint azt már többször említett, az egyre nagyobb tudású telefonok elterjedése nagyon betett a hagyományos hordozható audiolejátszók termékcsoportjának. Ennek köszönhetően mára alig akadt olyan komoly gyártó, aki figyelmet fordítana az ilyen jellegű készülékekre. "
Ez ebben a formában nem igaz. Lassan Dunát lehet rekeszteni, a minőségi és kevésbé minőségi DAP-okkal.
Egy éve még alig lehetett ilyet találni a piacon.Most meg csak kapkodja a fejét az ember.
-
PR0JECTNR56
addikt
Cowon J3? Viszonylag nagy érintőkijelző és a fizikai gombok is megvannak (következő/előző szám, előre/vissza tekerés, pillanat állj/lejátszás, billentyűzár/be/kikapcsolás).
Az érintő megoldás pedig lényegesen jobb abból a szempontból, hogy egy 32Gb-os kártya tartalmát léptetni tíz percig tart egy fizikai gombos 3 soros kijelzős készüléken, itt pedig két mozdulat. -
fene_vad
senior tag
átérzem a problémád, 2 éve nekem is hónapokig kellett kínai nyelvű fórumokat bújnom (google translate...), amíg sikerült olyan lejátszót találnom ami megfelelt a kovetelményeimnek (flac, jó DAC+amp, <4'', hdmi, távirányító, gombok, microsd, 1080p, OTG). Megrendeltem az utolsó példányt ownta-rol, még működik, de ha megpurcan akkor már nem tudom mire cserélni, marad a telefon...
-
banhammer
veterán
Vegre uj Cowon medialejatszo.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
gianni85
veterán
Nekem utazás, vagy sportolás közben pont ezért megfelel a clip+ is. Ott még a zsebedbe se kell benyúlni, valahova felcsípteted és kész. Hosszabb utazáskor meg viszek magammal laptopot, vagy pl melóhelyen is van laptop... oda most gondolkodom egy usb Dac/Amp-en mint pl az Audioquest Dragonfly, vagy az Audioengine D3
Régen volt egy Cowon iAudio9-esem, az is érintős volt, de az oldalán voltak fizikai gonbok. Ha jól emlékszem be tudtam állítani, hogy lezárt állapotban a hangerőgombokkal tudjak tekerni/léptetni
[ Szerkesztve ]
-
-
wolfman
veterán
válasz kolosanyi #10 üzenetére
Hangminőségre a Clip Zip-em is megfelelne, csak itt maga az anyag és hardverhasználat minősége a gagyi. Recsegő, beeső, lötyögő gombok, folyton kiakadó szoftver stb.
Még sajnos ez a FiiO X3 is elég drága nekem. 15-20e-el olcsóbban már jobb lenne, bár minőségre biztos megéri.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kolosanyi
veterán
Ha minőség kell, akkor tényleg valami jogféle DAP jöhet csak szóba. Más kérdés, hogy utcára megéri-e, nekem bőségesen elég a Clip+. Esetleg ami még annyira nem drága, de már minőségi ugrás, az a FiiO X3, ez nem kicsi, de nem nagyobb egy közepes okostelefonnál és nem is vészesen drága.
-
elefant
őstag
válasz PR0JECTNR56 #2 üzenetére
áá kösz.
-
wolfman
veterán
Egyszerűen nem értem ezt az MP3/4 lejátszó dolgot. Összeesküvés vagy tényleg ennyire sz.rik bele minden gyártó, de valahogy nem találkozik a minőség a funkcionalitással. Egy ideje keresek már magamnak valami nagyon frankón működő és kellemesen használható lejátszót, de folyton ilyen dolgokba ütközöm:
- Ami szép, az buta (nincs flac lejátszás)
- Amelyik lejátssza a flac-ot, az ocsmány.
- Amelyik szép és okos is, az érintő gombos és/vagy nagy.
- Amelyik szép is, okos is, nyomógombjai is vannak, az mocsok drága és nagy is.Jelenleg nincs opció a Sandisk Sansa Clip+ és Clip Zip mellett, pedig az minőségben és hardveresen rettenetesen gyenge. Úgy látom most sem lesz megrengetve a föld!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
vittorio7
őstag
Nekem nem jön be ez a dizájn.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagyon különös forma.
Még annyi korrekcióm lenne a cikkhez kapcsolódóan, hogy a Cowon még mindig dél-koreai gyártó.Szerk.: Időközben gianni85 is írt.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
nem tudom mennyire életképes ez a dizájn... nem tűnik kényelmesnek
könyvjelző funkciója viccesa Cowon dél-koreai cég
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest