Dizájnos, ultravékony hordozható lejátszó a Cowontól

Mint azt már többször említett, az egyre nagyobb tudású telefonok elterjedése nagyon betett a hagyományos hordozható audiolejátszók termékcsoportjának. Ennek köszönhetően mára alig akadt olyan komoly gyártó, aki figyelmet fordítana az ilyen jellegű készülékekre. Szerencsére azért akadnak még néhányan, közéjük tartozik az a dél-koreai Cowon is, amely tekintélyes múlttal rendelkezik ebben a szegmensben.

Cowon Iaudio E3
Cowon Iaudio E3 [+]

A cég a jelek szerint nem adja fel továbbra sem a harcot, amit tökéletesen bizonyít, hogy még áprilisban piacra dobják új eszközüket, az iAudio márkanév alatt futó, E3 típusjelzésű modellt. Az első pillantásra látszik, hogy nem egy hagyományos kialakítású darabról van szó, tömege mindössze 20 gramm, és a készülékház a legvékonyabb pontján mindössze 3,9 milliméter vastag. 0,96 hüvelykes képátlójú, 96x46 képpont felbontású OLED kijelzővel látták el, és az MP3 mellett a WMA, az OGG, a FLAC és a WAV fájlok lejátszására ad módot.

Cowon Iaudio E3
Cowon Iaudio E3 [+]

Építettek bele gravitációs szenzort, amely képes érzékelni, hogy a felhasználó milyen gyorsan mozog, így a Fitness funkciót bekapcsolva elméletileg arról is tájékoztatást nyújt, hogy adott időegység alatt mennyi kalóriát égetett el. A Cowon EX2 típusú fülhallgatót csomagolnak mellé, amelynek érzékenysége 95 dB, a frekvenciatartomány pedig 20 Hz és 20 kHz közé esik. A termék kétfajta változatban kerül a boltokba: a 8 GB tárolókapacitású, fehér E3-8G-WH-ért 87 dollárt kérnek el, a 16 GB-os fekete E3-16G-BK ára pedig 108 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Cowon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés