Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max0607
csendes tag
Nekem is kell, nem egy.
[ Szerkesztve ]
Minden rosszat el tudok képzelni magamról, de hiába.
-
Zolás
addikt
Végül is ha a másik a macska miatt lett ajánlott lehet hogy a kristály miatt ez is az lesz
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
benc3000
csendes tag
Csak nekem tűnt fel hogy a touch 810 legfontosabb tulajdonsága sőt lényege lemaradt. Nevezetesen a Swarovski kristály a végén
-
NagyVillany
tag
één sok éve 2 hordozhatót használok, egy 256 mb barna pendrive, és egy oan magnókazetta méretü usb tokos 2.5 colost. A 256 os pendrajv nekem mindigis bőven elég apro fajlokat kis setupokat hurcolni, ilyen kis méretnél tökmindegy a sebesség, a kisvinyó ősidőktől fogva kihasználja az USB gyakorlati sebességét, szal 30 MB/s körül odavissza, csak a méret miatt már több cserét átélt, utoljára tavasszal újítottam egy vadiúj 500 gigás wd passportot 20 ezer felett volt vmivel az egyik itteni 2.5 col hírdetőnél... Szóval majd ha lesz többszázgigás pendrajv minimum 30 MB/s, és olcsóbban mint a 2.5 col hurcoló, akkor elgondolkodok, addig nem érdekel. Meg addigra úgyis esata vagy usb3 is téma lesz remélem
-
nLali
őstag
Sose értettem ezeket a húzogatós, nyitogatós megoldásokat..Akkor most van kalapja, vagy nincs kalapja?
Bérelhető reklámfelület
-
bsh
addikt
válasz Silentfrog #10 üzenetére
már miért ne lehetne? és nem megy az olyan hamar tönkre...
-
N-vidi-A
őstag
Nagyon pofás az összes, főleg sokan látható helyen hurcolják magukkal, így nem rossz, ha jól is néz ki!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Elijah Baley
tag
Ezek közül nekem is a 850-es kéne..., - de már olyan kicsinek tűnik az a 8GB..., főleg hogy ha jól emlékszem már vannak 128GB-nál nagyobbak is...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
chop
őstag
Vettem egy Touch 850-et, eleg cuki, kicsi, es massziv. Pont passzol a kulcscsomomhoz.
-
Gab
őstag
nagyon jók, hasonlóak a Super Talent -ek is
-
marsu
veterán
Ha túl pici az a baj, hogy mindig elhagyom, ha túl nagy, az a baj hogy nyomja a zsebem ...
... de akkor is elhagyom.
Nálam ezek általában fogyóeszközök, és örülök hogy egyre olcsóbbak, mert így hamarabb veszek újat. Most is van két 8GB-os és két három kisebb.
Kinézetre jók, szépek, mutatósak, de nekem még mindig a sebesség számít.
Én sosem kulcsokkal tartom együtt, túlságosan sérülékeny a felületük.
Press any key to continue ...
-
dragonfx
veterán
régebben volt ezüst króm színben ilyen töltényre hasonlító az visz mindent, bánom is nem vettem belőle, mert nem volt drága.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
szuper-t
őstag
igazából semmi új nincs bennük a mostani meglévő tokozás csak a képek meg a karbon szálazás teszi őket különlegessé.. sztem
-
whiz
aktív tag
Kéne újítani egy nagyobb pendrive-ot... ez a Lux Mini 920 nagyon korrekt. Nem olyan rég még a Flash Voyager GT tudta ugyanezt, horror áron. Most meg... megyek és veszek egyet!
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
-
GegeWarrior
senior tag
NA egyik ilyet be kell szerezni
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
viszta99
tag
Nagyon jól néznek ki !
-
littlelion21
addikt
Érdekes, hogy a LuxMini 920-as 8 és 16Gb-os verziója között csak 2500Ft difi van.
-
Szabeszka
aktív tag
Na kellett nekem; épp ezeket a pendrive-okat nézegettem, amikor a barátnőm átnézett a vállam fölött és meglátta a cicás pendrive-ot és kijelentette, hogy neki az kell a szülinapjára, de azonnal. Szóval meg is van rendelve 4 gigás változatban 2875-ért. Egész jó ár.
Nekem egyébként a 850-es változathoz tetszik a legjobban.
On the road again
-
Csabee.
nagyúr
Dizájnosak, de csak nekem nem tetszik egyik se?
Üdv: Csabee.
-
aram01
nagyúr
a 16 gigások már elég tűrhető árban vannak
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Geönczy
aktív tag
920-s. Nemcsak gyors mint az állat.
Vad a kinézete is. Mint egy villantó. -
szp1
addikt
'Silicon Power. Ez a tajvani cég élen jár az adathordozók gyártásában.'
A Silicon Power, ez a tajvani cég, élen jár.........
Így meg még nyelvtanilag is helyes.....Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Porcupain
aktív tag
Van denevéres is!
[ Szerkesztve ]
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
dani3l
őstag
Az a 850-es Taccs jól néz ki, elfogadnék egyet..
"A Silicon Power, ez a tajvani cég élen jár az adathordozók gyártásában."
'Silicon Power. Ez a tajvani cég élen jár az adathordozók gyártásában.' Így szebb. -
Silentfrog
veterán
Elég gyorsak már,ha lehetne orerácios rendszer telepiteni rájuk még szerintem a windows is elbőcörögne rajtuk,igaz nem folyamatosan,mert gyorsan kihasználnám az élettartam garanciát, a véges irási és olvasási folyamat miatt.
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
az a cicás aranyos , csajom biztos örülne egy ilyennek
-
balu72
tag
A LuxMini 910 formás darab
"balu72 felhasználónak 263 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi "ph megbízhatóság" fórumon!"
-
addikt
minden pendrive 2-32gb-ig van feltüntetve a teszt első oldalán, de az értékelésnél lévp táblázatban sok helyről hiányzik az ár... ez mit jelent? a magyar forgalmazó csak ilyen méretűeket tud beszállítani, vagy elírás az első oldalon?
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
WD40
aktív tag
A 810 kicsi is, csinos is, a 820 pedig por- ütés- és vízálló, ráadásul macska is van rajta, ezért tetszett mindkettő.
Haha! Ez mindenképpen jó pont
[ Szerkesztve ]
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
Porcupain
aktív tag
Lehet,hogy valamivel drágább, de szerintem a teljesítmény nagyon kárpótol érte! Ha majd kell pendrájv akkor erősen elgondolkodok a 920-n.
[ Szerkesztve ]
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
juliabrilke
veterán
Külsőre a touch 850 a favorit.
-
Killing
addikt
Nekem is kell egy ilyen kulcstartó.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest