Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Na igen azon én is meglepődtem, hogy több ország is ugyan úgy indult el mint mi. Azaz Fintech Only.
OTP-nél nekem a Smart számla tökéletes. Kedvezményes utalás, kártyás forgalomról Push az új appal.
Kártyás forgalmam konkrétan NULLA mert minden hónap elején áttolom az átlagos havi költési keretemet TW-ra. OTP-s kártyát hónapok óta nem használtam. Számlaforgalmam is csak annyi, hogy fizu megérkezik és x összeg tovább megy TW-ra.Eddig havonta 1x mindig kipróbáltam a Simple-t, hogy milyen állapotban van de most már végleg lemondtam róla mivel már hivatalosan is van GPay TW-al.
-
István89
tag
Ausztrián mondjuk én is meglepődtem, hogy ők is csak most csatlakoztak.
A K&H bankon számomra meglepő, hogy tervezik, de ha tényleg komolyan gondolják, akkor az szerintem pozitív. Ha ők még idén elindítanák, akkor ők lennének az elsők, akinek már van androidra mobilfizetési lehetősége, de közben engedik a Google Pay-t is.
Jó lenne, ha idén 1-2 bankkal (Gránit) bővülne még a lista, mivel a Curve kártya nem megy továbbra se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen széket vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest