- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Lehetséges, nekem speciel az Office 2013-mal nincs nagy problémám. Szerencsére nem kell fikáznom.
"A flat designben pedig az a rossz, hogy átláthatatlan, főleg a default fehérben. "
Ezt sosem értettem: [link] - ezen mi átláthatatlan?"@King Unique : Latex szerkesztő van winnyogszra is, ráadásul egy alap kiadványszerkesztési cucc, ami szabványosabb kb. bárminél. Én nem használom, de tanultam - nem volt a szívem csücske, de hogy hatékony, az tuti.
Amúgy az hogy is van, hogy amit nem ismersz, azt helyből lekatyvaszozod? Mert ugye az volt a kifogás korábban, hogy mi nem értünk a windózhoz - de, és még pár más dologhoz is."
Itt viszont az egész bekezdéssel egyetértek, főleg a végével.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIRT Rally 2.0
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest