Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
pronyo
tag
Bár főleg dolgozom, de amikor időm engedi akkor szoktam játszani, és ennyi pénzért úgy gondolom ne korlátozzon a hardver ebben! Ha meg se munkához, se játékékhoz nincs szükségem az asztali gépre, akkor szerintem az "egybegépre" sincs szükségem.
Ezért nem vennék ilyen gépet, ráadásul fejleszthetőség 0, és kíváncsi lennék, hogy egy esetleges kijelző hiba esetén mibe fáj a javítás, gondolom többe, mint ha újat vennék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként ha mégis vennék ilyen akkor nekem is az iMac nyerne, mert abban biztos, hogy IPS panel van, míg ennél szerintem sima TN, mert én biztos agyon hangoztatnám a kijelző minőségét ha IPS lenne, és nem hallgatnék róla..
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)