- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
szupermacs #14 üzenetére
Nekem nincs bajom a steam-el. De mikor dobozosan olcsóbb egy új játék egy csomó cuccal mint a steam-en egy nyavaja kód akkor csak nevetni tudok ezen a hülyeségen.
Mondjuk leghülyébb az origin 21 ezer az új hardline is miközben dobozosan lesz max 12. Kiadók pofátlansága ez, másnak nem nevezhető. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs #12 üzenetére
ÉN ha tehetné mindent digitálisan vennék meg.
-
djculture
félisten
Van azért még sok kiadás amihez adnak, wolfenstein new orderhez képeslapok jártak kézikönyv zenei cd ami üt mindent meg egy wolfenstein logós vizespohár meg a doom 4 béta kód.
EA games játék az amit utálok venni mert ott tényleg nem jár semmi egy nyamvadt aluminium utánzat tokon kívül.
-
djculture
félisten
Nagyon nem mindegy mert nem foglalja a helyet feleslegesen a vinyón és lemezröl hamarabb felmegy mint bohóckodni a steam szerverekröl.
Legtöbben eleve azt csinálják hogy backupolják irott lemezre akkor már inkább a rendes gyári préselt lemez.
Ráadásul dobozoskiadásokhoz jár egy csomó cucc. Pl gta san andreas van igy komplett térkép hozzá egy poszter egy gta san andreas baseball sapka . Többet ér mint egy nyavaja kód. Ötöst is igy fogom megvenni szerintem. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs #6 üzenetére
Teljesen mindegy, a dobozos változatot is ugyanúgy steam-re kell regisztrálni, utána meg mehet a polcra mert már semmit nem tudsz vele csinálni.
-
szupermacs
veterán
Steamen vagy ingyen veszek játékot, vagy sehogy. Remélem lesz dobozos változat is ebből. Unom, hogy mostanában nem divat lemezre írni a játékokat, de sosem adnék ki pénzt megfoghatatlan digitális másolatokra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kötelező vétel szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest