Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
szupermacs #14 üzenetére
Nekem nincs bajom a steam-el. De mikor dobozosan olcsóbb egy új játék egy csomó cuccal mint a steam-en egy nyavaja kód akkor csak nevetni tudok ezen a hülyeségen.
Mondjuk leghülyébb az origin 21 ezer az új hardline is miközben dobozosan lesz max 12. Kiadók pofátlansága ez, másnak nem nevezhető. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs #12 üzenetére
ÉN ha tehetné mindent digitálisan vennék meg.
-
djculture
félisten
Van azért még sok kiadás amihez adnak, wolfenstein new orderhez képeslapok jártak kézikönyv zenei cd ami üt mindent meg egy wolfenstein logós vizespohár meg a doom 4 béta kód.
EA games játék az amit utálok venni mert ott tényleg nem jár semmi egy nyamvadt aluminium utánzat tokon kívül.
-
djculture
félisten
Nagyon nem mindegy mert nem foglalja a helyet feleslegesen a vinyón és lemezröl hamarabb felmegy mint bohóckodni a steam szerverekröl.
Legtöbben eleve azt csinálják hogy backupolják irott lemezre akkor már inkább a rendes gyári préselt lemez.
Ráadásul dobozoskiadásokhoz jár egy csomó cucc. Pl gta san andreas van igy komplett térkép hozzá egy poszter egy gta san andreas baseball sapka . Többet ér mint egy nyavaja kód. Ötöst is igy fogom megvenni szerintem. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs #6 üzenetére
Teljesen mindegy, a dobozos változatot is ugyanúgy steam-re kell regisztrálni, utána meg mehet a polcra mert már semmit nem tudsz vele csinálni.
-
szupermacs
veterán
Steamen vagy ingyen veszek játékot, vagy sehogy. Remélem lesz dobozos változat is ebből. Unom, hogy mostanában nem divat lemezre írni a játékokat, de sosem adnék ki pénzt megfoghatatlan digitális másolatokra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kötelező vétel szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest