Új hozzászólás Aktív témák
-
ncsicso
tag
Több mozgás. Lelkileg helyretesz, fizikailag lefáraszt, és meg is van oldva. Bárcsak ne lennék olyan lusta... Ja, baromi csúnyán néznének rám, ha a munkahelyemen este 10 után elaludnék, mert többnyire éjfélig szoktam dolgozni... amúgy meg villamost vezetek...
-
törölt tag
Smoke weed.
-
törölt tag
válasz
Klaus Duran #19 üzenetére
Nem iszok kávét
-
Kevesebb kávé?
-
koshmar
veterán
Egyetértek, a koránkelésnél semmi sem könnyíti meg jobban az időben elalvást.
Ja de, 1 fél szem Gerodorm lefekvés előtt 30-60 perccel, de azt nem ajánlom.
-
bambano
titán
válasz
#56230144 #12 üzenetére
van még két ok, ami miatt lehet olyan, hogy későn alszol el:
- olyat ettél, ami ébren tart. bizonyos kaják akár 10-12 órán át sem hagynak elaludni, tipikus példa a tea és a csoki. esetleg kaptál valami gyógyszert, aminek szintén ilyen hatása van, például egyes vérnyomáscsökkentők
- valamilyen vitamin, ásványi anyag kifutott a szervezetedből. amikor nekem ilyen bajom van, hogy 3-4 órákat forgok az ágyban, akkor rendes gyártótól származó c vitamint kell ennem.azt derítsd ki, mi változott akkor, amikor elkezdtél rosszul aludni.
-
törölt tag
Köszi srácok, akkor megpróbálok felkelni 5-6 fele, meglátjuk.
-
hoffman_
nagyúr
ha egy hétig tudod tartani, hogy felkelsz az 5-6 óra körüli ébresztőre, és napközben aktív vagy, és figyelsz rá, hogy ne aludj be délután, akkor magától meglesz az az elalvás 10 körül.
-
sketchifun
senior tag
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
Én is alvászavaros voltam nemrég, kb 1 hónapon keresztül. 10-től hajnal 3-ig csak forgolódtam az ágyban.
Leszedtem telefonra egy alkalmazást. Sleep Better a neve.
A telefont berakod mondjuk a párna alá, és ennyi. Megmutatja, hogyan alszol. És csak a lehető leg optimálisabb időben ébreszt fel. Ez, és a meleg tej segített.
Eleinte a statisztikáim nagyon rosszak voltak. Mostanra egész jó.
-
-
kemotox
addikt
Eszembe jutott egy jó. Kezdj el inni 8-kor vagy 9-kor, 10-re kiütöd magad. Így a koránfekvés meg van oldva. Az már más kérdés, hogy hol, és hánykor ébredsz másnap, de hát mint előttem is írták, nem lehet mindent egyszerre, szépen fokozatosan kell
-
andris1602
aktív tag
Szerintem ezt sem lehet egyik napról a másikra, mondjuk minden nap egy fél órával korábban próbálj meg lefeküdni aludni, és ugyan ennyivel kelj korábban.
-
törölt tag
Állítsd be reggel 5-6 körülire az ébresztőd (és kelj is fel rá
) Aztán este próbálj meg elaludni amikor szeretnél. Ha első nap nem megy, majd megy másnap... vagy a rákövetkező napon. Előbb utóbb elég fáradt leszel, hogy a kívánt időben el tudj aludni. Ébresztő utána is maradhat 6-on
max elmész futni reggel.
-
BoB
veterán
9-kor kapcsold ki a számítógépet, tedd le a telefont / tabletet
-
kemotox
addikt
Mondjuk ne kockulj hajnalig, és csinálj valami értelmeset is nappal, hogy elfáradj.
-
törölt tag
halp plis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Milyen routert?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rövid videón a Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest