Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0R0
csendes tag
Hogyan kellene működnie?
Azért írtam le a példát, mert szerintem az egy jó működési elv. Persze közel sem tökéletes (olyat én sem tudok)!
Akkor az egy...
Nem ír senki semmilyen értékelést. Kapsz egy mosolygós fejet, egy neutrálisat vagy egy szomorút, ennyi.
Ha az eladótól pedig elvárjuk, hogy normális legyen, akkor a vevő is lehet annyira az, hogy leírja a problémáját, nem csak osztogatja a rossz értékelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest