- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- VR topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Én annak idején sokat gondolkoztam az iPad vagy S2 kérdésen (más lehetőség nem is nagyon volt). Összességében bejött az iPad, de minimum másfélszeres árat kellett volna fizessek az S2-höz képest, hogy meglegyen az a tudás ami nekem kellett (legyen benne GPS, és lehetőség min. 64 GB tárhelyre).
Nagy valószinűséggel az S2 még megkapja a Nougatot valamikor az év folyamán, igy még néhány évig el lehet vele lenni (az ősrégi 4.4-es Nexus 7-en is megy még minden app amit használok, az más kérdés hogy nagyon lassan
). Ugyan igy szerintem az S3 is meg fogja kapni a 8-ast, még a Samsung sem engedheti meg magának hogy ne adjon ki legalább egy frissitést.
Azt hozzátenném még, hogy szerintem S2-ről váltani S3-ra biztos nem fogja megérni, kb. csak GPU-ban lesz érezhetően erősebb (ott viszont sokkal).
-
Diokhan
addikt
Szerintem teljesen felesleges egy újabb Android vs. iOS/Samsung vs. Apple vitát nyitni. A kettőnek csak annyi köze van egymáshoz, hogy mindkettő létezik.
Ezen eszköz pedig még mindig nem elég jó ahhoz, hogy megérje ezt az árat, ha a hardvert vesszük figyelembe. Kezdjük azzal, hogy majdnem egy 1 éves chipset kerül bele és hiába van 4 giga ram, ha pontosan tudjuk, hogy ha nincs jól optimalizálva a rendszer, kétmillió giga ramon is képes akadni. Kiváncsi vagyok, hogy ha kijön, a Mobilaréna srácok tesztelik majd biztos, hogy mi lesz a véleményük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fotók, videók mobillal
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged