Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
Én például régóta keresek egy olyan sportfülest beépített lejátszóval amit úszáshoz is lehet használni. Rendszeresen úszok, alkalmanként olyan 1-1,5 órát. Örülnék ha valami zene szólna közben, ugyanúgy mintha futnék vagy görkorizáskor szoktam. Nem kell a minőség, elég ha valami "cicceg" a fülemben. Ezidáig sikertelenül kerestem, szóval ha van valakinek tippje, megköszönném
Ha ebből a csontrezegtetős típusból lenne beépített lejátszós kivitel, egy vevőjük már biztos lenne. -
kokov
tag
A puding próbája az evés.
Ha jól vettem le, akkor pont a lényeget nem próbálták ki. Értesz, ha nem dugták be a fülüket még jó, hogy nem hallottak a fülesből semmit végtére is a dobhártya aprónyit könnyebben rezeg be, mint a csont, de létezik, hogy ennyire semmi eszűek voltak? Csak szerkeszteni kéne akkor a cikket, ekkora fiaskót.Szerintem sem meglepő, ha itthon a könnyűbúvárkodás annyira nem trendi arra tekintettel, hogy a vizeinkben látótávolság van vagy 20cm
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk az Audio Bone Aqua fülest, amelyet nem a fülre/-be kell helyezni, mégis alkalmas zenehallgatásra.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SörcsaPH!
- Proxmox VE
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest