- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz J.J. András #15 üzenetére
"még nagyon gyerekcipőben járhatott az IT-szakmával folytatott ismerkedésed..."
És? Ennek semmi köze ehhez; attól még láthattam/hallhattam úton-útfélen, ahogy az emberek rágcsálónak, patkánynak, bármiegyébnek nevezik az egeret. Ez maximum azoknak új, akik akkoriban még csak dömpert toládoztak (vagy nem foglalkoztak a témával).
Písz-písz.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Duddi
aktív tag
válasz J.J. András #15 üzenetére
Synthwave védelmére mondom.
Az hogy néha próbálja valaki vicces megnevezésekkel oldani vagy lazítani a hangulatot az nem olyan bűn amiért pellengérre kéne állítani.
Tudom emberek a neten ennél kevesebbért is lincselni kezdik egymást lásd a GIF helyes kiejtése körüli vita.
(ha nem hallottál még róla keress rá mókás)Amíg nem neveznek át absztrakt fogalmakat addig csak a te döntésed, hogy megsértődsz e a rágcsálón vagy sem, mert pl.: "a három gombos rágcsáló jól fut és fogása is kellemes." mondat nem veszíti értelmét mert nem egér van ott.
De pl.: "Az anyuciba rakott szívecske rekord sebességen ketyeg." vagy "Az új átlátszó hajlékony aortákon át jól látható a benne áramló folyadék" már megnehezíti a dekódolást, Viszont még így is érted.
Szerintem itt ott nincs baj a szabadabb szóhasználattal kellemesebb olvasni mint a tényleges szakzsargont ahol a mondat fel szókép ami utasítás készletekre vagy gyártási eljárásra vagy anyagminőségre utal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Honor Magic V2 - origami
- Diablo 3
- Ég veled, KEndre! :(
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Metal topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49AG950NUXEN) 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 144HZ MONITOR ! AKCIÓ
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
- Alienware AW3420DW dobozában, gyári tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest