- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logen88
aktív tag
Ez a White Edition nem jön be.
Nekem a Black változat van, semmi pénzért nem cserélném el erre a fehérre.
Amúgy nagyon jó ház, szeretem.
-
tarczali
tag
Nagyon jo kis ház, népszerű is, nem véletlenül adtak már ki ennyi verziot belőle!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Tibor_560sec #52 üzenetére
Ahányat a vásárlókról (még) le lehet.
-
Dassler
őstag
válasz
Intelligencs #51 üzenetére
Van hozzá oldalsó venti tartó így is, amit direktbe a VGA-hoz lehet felfogatni, mondjuk annyi, hogy a házon belülről húzza a hűtéshez szánt levegőt. mondjuk ha iylen házad van, akkor sok újat nem mondtam
-
Xaels
félisten
válasz
Intelligencs #51 üzenetére
A legtöbb passzív kártyára rá lehet szerelni azt a ventit amihez kedved van. Azt a szabályozható házventit is simán rá szerelhetted volna, ez nem jó érv.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Szépnek szép (szerintem a legszebb a sok 690 közül) csak még hány bőrt húznak le róla ...
-
Oldalsó venti akkor jön jól nagyon, ha full passzív a videokari. Nekem volt több hőcsöves passzív karim (pl. 9600GT), amiket mások nagyon szidtak, hogy meleg, nekem viszont teljesen átlagos hőmérsékleten mentek. A titok az oldalsó ventiben rejlett. Kérdezhetik akkor, hogy miért jobb ha eggyel több venti van a házban, nem egyszerűbb, ha a videokártyán van? Hát nem, mivel kevés a halk ventis kártya, illetve szerintem nem is igazán van, az oldalsó ventilátort viszont én választom meg, és addig csökkentem le a fordulatszámát, ameddig csak akarom.
Amúgy nekem is ilyen házam van, szerintem full feketében sokkal jobb. Bár a 2 db USB3-as csatit irigylem.
-
Dassler
őstag
Annyire nem rossz szvsz. Legalább lehet válogatni mindenféle variációban. Saját árfekvésében az egyik legjobb vétel. Mondjuk az oldal venti variációk furán vannak megoldva az egész házcsaládot nézve. A fehér oldallaposokon nincs venti hely, a feketéken van, az NV edition plexis oldalán nincs, a másikon van....stb.
-
XtremLor
őstag
válasz
bmollszeptim #46 üzenetére
Hiába kicsit unalmas már a cm690 széria nekem még mindig közelebb áll a szívem csücskéhez mint az a nzxt pedig minden nem látok egy ilyet feketébe.....valakinek a minimal jobban tetszik ízlések a pofonok.
-
zed1983
őstag
Szerintem szép
-
bmollszeptim
aktív tag
na ez nem jön be.minek már ennyi bőrt lehúzni egy modelről?inkább újatt kéne már tervezni.amúgy tipikus NZXT vonal,csak azok jobban sikerültek.Ez azért mennyivel más
[link]
-
waithEard
őstag
Nekem tetszik. Unom már a csupa fekete házat. Persze emlékszem arra az időre, amikor bejöttek az első fekete házak, és öcsémmel közösen őrjöngve rohantunk megvenni az elsőt..
-
zsolthee
senior tag
Max. az előlap szélén lévő két függőleges csíkot hagytam volna meg feketén, úgy azért mutatósabb lett volna, de így...
Valóban, mintha maradékokból lenne összerakva. -
Xaels
félisten
Alpenföhn Peter-t akartam volna rá, de CFX-be lesz majd még egy 6970 és annyit már nem akarok költeni hűtésre így is elég sokat költöttem emiatt a gépre(új ház / alaplap + CPU és táp). Engem annyira nem zavar így is szépen megfogja a hangját a H2-es oldala.
Macskát a párom hozta haza, kiengedni meg nem lehet, mert a "Nagy Falu" (Bp.) közepén lakunk egy nagy közlekedési csomóponttól nem messze és ezért is van nagyon sok por a levegőben.
-
tome.jr
addikt
Ez baromi jól néz ki. Pont most akartam egy feketét venni, de lehet megvárom ezt az új edisönt.
-
Igen arról van szó. De pl. a vga hűtő is cseréltem, rá egy 12-es, meg minden venti, kivéve a proci 5v-n megy. Az már eleve nagyon sok hangcsokkenésbe.
Hát így már más, hogy 6970-ed van, annak van hangja. De tuti vennék rá egy nagy bordát meg 2 12-es hűtőt, vagy 3-at 5v-re leszedve.Macskám nincs, mert hányok tőlük, gusztustalan kétszínű állat, nem beszélve arról, hogy mennyi mindent hordoz. Ha meg bejönne a házba, hát áshatnám a sírt neki. Egy macska, nem bentre való, hanem kint az udvarra.(szigorú magánvélemény)
-
Nekem is nagyon tetszik ez a szinösszeállítás,persze a ház az meg pláne tetszik,és az ára sem veszélyes.Lehet meg van az új házam.
-
.mf
veterán
Nekem tetszik a színösszeállítása. Ennyi, kinek mi.
A szellőssége és a hangcsillapítás alacsony szintje viszont továbbra sem, úgyhogy ez nem az én házam.
-
barack1997
senior tag
Nemrossz, egy plexit eltűrnék még rajta, vagy 2 ventillátor helyet az oldallapon, mint az alap cm690 II-ben
-
Nem tudom, nekem a sima 692 van, és nincs benne por, pedig a földön van + pl. nyáron éjjel nappal nyitva az ablak nálam. Én kb. fél élvente takarítok és nincs benne sok por. Meg érzem hogy a proci hűtő fújja ki a levegőt onnan a felső 12-es vinti helyről. És nem mondhatnám zajosnak, pedig 4 12-es megy benne 5v-n, meg egy a procin PWM-n.
-
X Factor
addikt
Hmmm fehérbe még inkább adja.
-
Recon666
Közösségépítő
Nem rossz, de már kezd unalmas lenni.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
ez nem lett szép
-
HANDO88
senior tag
Nem rossz ez. Az oldalsó ventik hiánya meg nem sok vizet zavar szerintem hacsak nem vízhűtésed van.Én akármilyen házba beüzemeltem oldalsó ventit még sosem volt látványos eredménye,sőt.De gondolom hogy vizes cuccnál előnyös.
-
Gude
senior tag
Túl sok a fehér
-
Móci
addikt
Feketében az igazi, ez viszont... fene tudja.
-
tvse1995
senior tag
Nekem személy szerint tetszik. És szerintem jobb így fekete fehéren mint ha tiszta fehér lenne.
Szóval tetszik na. -
Picturemaker
őstag
Teljesen fehérben talán jobb lenne.
Az oldalán meg nem feltétlenül kell szellőző. A sima 690-nek pl. befedtem az oldalán lévő rácsot belülről plexivel. -
Daniford
tag
Imádom ezt a házat!
-
XtremLor
őstag
válasz
Silentfrog #14 üzenetére
A sima 690 II advanced is 99,94 euro, hamarabb is eszükbe juthatott volna egy fehér ház nem értem minek vártak eddig.
-
Silentfrog
veterán
A sima fekete is ilyen árú volt, vagy van fehér szinfelár?
-
macilaci78
nagyúr
valamelyik dolgozó összekeverte az alkatrészeket összeszereléskor, a marketingesek meg mentik a helyzetet?
White&black edisön mikor jön? -
Apika
addikt
Az egyészben csak a SATA dokkoló tetszett...
-
Xaels
félisten
Szerintem nem olyan nagy gond ha nem szita az oldallap. A Vulcan oldala egy nagy tésztaszűrő volt és semmivel sem volt hűvösebb a VGA mint most a H2-ben aminek hangszigetelt az oldala. Cserébe sokkal zajosabb volt a ház és csak úgy nyelte be a port, havonta 1-szer legalább kifújattam sűrített levegővel.
(#9) Malachi: nekem egyetlen egy ház van ami fehérben tetszik csak, de abban nagyon. Az NZXT Phantom Full Tower-je.
-
LackoMester
addikt
Feketében sokkal szebb.
-
nem tudok elképzelni olyan környezetet, ahol jól mutatna egy tejfehér ház. bár, végül is el tudok, de ott meg nem hagyják elöl. nem tudom. nem tetszik és nem is értem.
-
T_Stark
őstag
Látom lehúznak róla még egy bőrt.
-
LÁZ
addikt
magam véleménye szerint rendben van, nekem tetszik, bár az is tény, hogy egy blackbird 002-t jobban el tudnék nézegetni az asztalmellett
-
pmheros
őstag
mi van ma ? a házak napja ? ez ma a 3-ik PC ház cikk a PH! -n
kevés házba nem tudok belekötni (ez sem az), de ebbe nem akarok. Bár sima feketében az nV Edition, az ami nagyon bejön.
-
Jim-Y
veterán
Kövezzetek meg de szerintem szép
Nekem bejön, hát hiába, ha valami egyszer jól lett megcsinálva, akkor ahhoz kár hozzányúlni, ellenpélda erre az ID a QL-el, ahol már annyit módosítottak egy egyébként jó rendszeren, hogy jelenleg egy nagy shit..
-
Na, ez ronda.
-
Hát az oldalára odafért volna a 2 12-es venti hely.
Amúgy meg vagy legyen fekete, vagy fehér, de így...
Bőrlehúzásbőrlehúzás... (bár a 2 usb 2, 2 usb 3 tetszetős)
-
varydave
tag
Végülis nekik olcsóbb, mint egy újat tervezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest