- Projektor topic
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba.r
újonc
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Van igazságod. Én csak a saját példámat tudom mondani, ki találtam magamnak, hogy le kéne cserélnem a mostani monitoromat egy szép nagyra mondjuk 32”-osra, de akkor már legyen 4K, ahhoz meg kellene egy új kártya, de lehet, hogy az egész gépet cserélni kellene ez miatt. De amíg középkategóriában a terveimhez szükséges videokártya nem elérhető addig marad a régi. Tehát nem veszek se új alaplapot, se új procit se új monitort
-
csaba.r
újonc
A 4K monitorok már rég megfizethető áron vannak az alatti felbontásút talán már nem is nagyon érdemes venni, de az ezeket megfelelő minőségben kiszolgáló, megfizethető áru videokártyák még a kanyarban sincsenek. A hírek szerint a PC-s piac meg döglődik, ami nem is csoda, a jelenlegi hardverek bőven elegek a full hd gaming-re. Látványos előre lépés nélkül pedig nem fog új monitorokat, alaplapokat, processzorokat venni senki, így én sem. Úgyhogy igenis lenne értelme még úgy is kihozni új korszerűbb jobb videokártyákat, hogy a konkurencia el van maradva. Egyébként is itt lenne az ideje a szint ugrásnak, a konzolosok tulajdonképpen bagóér 4K-ban játszanak, a PC-sek meg leragadtak a full hd-nél 100+ fps-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bittorrent topik
- Yettel topik
- Jhonny06: Új gépsárkány
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest