- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba.r
újonc
válasz
Tigerclaw #70 üzenetére
Van igazságod. Én csak a saját példámat tudom mondani, ki találtam magamnak, hogy le kéne cserélnem a mostani monitoromat egy szép nagyra mondjuk 32”-osra, de akkor már legyen 4K, ahhoz meg kellene egy új kártya, de lehet, hogy az egész gépet cserélni kellene ez miatt. De amíg középkategóriában a terveimhez szükséges videokártya nem elérhető addig marad a régi. Tehát nem veszek se új alaplapot, se új procit se új monitort
-
csaba.r
újonc
A 4K monitorok már rég megfizethető áron vannak az alatti felbontásút talán már nem is nagyon érdemes venni, de az ezeket megfelelő minőségben kiszolgáló, megfizethető áru videokártyák még a kanyarban sincsenek. A hírek szerint a PC-s piac meg döglődik, ami nem is csoda, a jelenlegi hardverek bőven elegek a full hd gaming-re. Látványos előre lépés nélkül pedig nem fog új monitorokat, alaplapokat, processzorokat venni senki, így én sem. Úgyhogy igenis lenne értelme még úgy is kihozni új korszerűbb jobb videokártyákat, hogy a konkurencia el van maradva. Egyébként is itt lenne az ideje a szint ugrásnak, a konzolosok tulajdonképpen bagóér 4K-ban játszanak, a PC-sek meg leragadtak a full hd-nél 100+ fps-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest