Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Apple asztali gépek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Amúgy 100% hogy cod4-hez vannak mw2-es mapok, a moddereknek nem lehet valami nagy feladat megcsinálni. Mw2-höz nemtudok modot csinálni, mert ha jól tudom nincs rá lehetőség. Mind1 szerintem annyira nem új ahogyan sokan képzelik, jó nyilván ne legyen tök más mint az eddigi call of dutyk de ez az egész tényleg kezd átmenni fifába. Az mw2 az valszeg az mw sikerességéből jövő folytatás, mondhatni szükségtelen rész, csak megcsillant a szemük hogy még több pénz, azt elkészítették. Amúgy biztos vannak benne jó dolgok pl fegyverbe beépített lángszoró, csak kicsit már uncsi ez az egész dolog, mert nekem az nem elég hogy csak a környezet változik, sőt még az se mindig. Valakinek ez elég, csak azért én meggondolom hogy 2x ugyanazért fizessek e. Feldobhatnák egy kis realitással, kezdve azzal hogy nem nő vissza az élet. A bc2 is ezért tetszett meg, mert azért ott tényleg olyan mintha háborúba lennél, hangok, robbanások, figyeltek a fegyverek fizikájára stb, csak sajnos bugos/laggos, mint a szemét.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Battlefield 6
- Az OpenAI már az Amazonnal is összeáll
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kompakt vízhűtés
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő