Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz Intelligencs #16 üzenetére
Nekem Verbatimek is mentek tönkre. Többek között az, amin a családi fotóalbumom volt... (egy hétig napi 8 órában scanneltem a régi képeket). Szerencsére csak némelyik file lett olvashatatlan rajta, de akkor is. Amúgy kb 3 év után feküdt így ki, semmi karc, végig tokban volt (kb kétszer használtam, a másodiknál már nem lehetett rendesen olvasni), nem tettem bele másik borítót, meg semmi. Ja meg a Memorex CD-k is kidöglöttekm egy-két Philips (a jobbfajta Philipsek nem, csak a MultiPurpose vagy milyenek), meg az eurodaták, meg a nyomtatható gagyik, és az SK márkájú csoda, amiből mindegyik olvashatatlan lett alig egy év alatt...
Persze a videokazetták is romlanak az évek során, de ''csak'' a képminőség romlik, és nem tűnik el egy az egyben a felvétel róluk. Ráadásul elég kiszámíthatóan is teszik mindezt, ellentétben a CD-vel. A DVD-t meg majd meglátjuk, nem hinném, hogy tovább bírnák, mint a CD-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest