Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
Szerintem egy ilyen megoldás akkor lenne tuti, ha a ház is alkalmazkodna hozzá. Vagyis ha a hűtőborda rész a szabadban, a ház oldallapjának síkjába kerülhetne. Mert így, hogy a hőt bent próbálja leadni a ház egyébként is meleg levegőjében, nem igazán hiszek a jó hatásfokban. Egyébként meg mi ebben a megoldásban az új? Ilyet már vagy 10 éve lehet kapni, csak senki sem vesz, mert nagyon drága, és mert a hűtőbordához úgyis kell valamiféle ventilátor. Akkor meg már tőkre mindegy melyik ventilátor kelti a zajt, a külső, vagy a belső. Szóval szerintem ez egy újabb felesleges fejlesztés, amivel úgysem sikerülhet az egész gép zajszintjét lejjebb vinni, viszont a vásárlóktól ki lehet rá csalni az extra-profitot. Egyszóval: mókusvakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest