- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vízpart, vakáció és hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Természetesen:
Innen indultam olvasásban:
- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2160490Ez a driver direkt linkje:
http://ge.tt/2yL21VT/v/2Android SDK és google usb driver is telepítésre került előtte. Környezeti változót beállítottam. A cél cmd promptból, hogy az -adb devices parancs lássa a telefont. Ettől függetlenül a fentir driver kellett.
A telefon típusa:
Charmpin G7 - model S33Hátha segít valakinek
ui.: baromi gyors a telefon sokat fejlődött a droid az elmúlt 1-2 évben. És hát ez így hogy működik - 4 mag 1.2 ghz 1 giga ram-al és IPS kijelzővel - 20 ezer forintért már jó vételnek számít szerintem.
-
Coyot
őstag
Rákérdezett hogy használja-e majd a telefonom jogot kért ADB hez megadtam neki. És ADB hibával leállt az mtk droid tools. A SuperSu ban a rootexplorer és az adb is fel van sorolva tehát van root jog elvileg nekik, rootexplorer látja a fájlokat újraindítás után is. Tehát kijelenthető hogy rootolt a telefon.
Az MTKDroidToolsban továbbra sem aktív a backup gomb. Próbáljak más verziókat? Factory modeot akkor nálam nem is lehetséges sehogy előhozni?
Köszönömm a segítséget
-
Coyot
őstag
Egyáltalán nem tudom hogy sikerült-e a root. superSU fenn van adott jogot a rootExplorernek látom a rendszerfájlokat.
MTKDroidToolsban a backup inaktív.
Eszerint a bejegyzésed szerint próbáltam csinálni és odáig jutottam hogy indítsam újra a telefont factory módban. Na nekem ilyen nincs, egyből recovery ben indul (innen próbáltam gapps pacage-t felrakni amit írtam hibával, valóban 3e recovery van rajta.)
-
Coyot
őstag
Akkor kérnék egy kis segítséget: szeretném a gyári google appokat feltenni rá.
Az mtk tools al volt ideiglenes root jogom ami valamiért végleges lett- félig. Root explorer fenn volt láttam minden fájlt vele.
Viszont Bin4ry féle root már közölte hogy nincs joga már rootolva van a telefon valószínű.Ennek ellenére recovery módban indulva nem tudom a zip package-t telepíteni:
Error: invalid OTA package. missing scatter - hibával leáll.Mit lehet ezzel kezdeni hogy jó legyen? Nem szeretnék romot cserélni sem menteni, csak legyen egy alap android amin legalább google play van és működik mint egy normál droidos telefon.
-
Coyot
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy Champrin g7 nevű csodát, működik/dött is egy darabig, míg nem szerettem volna gapps ot feltenni rá. Szerettem volna a romot lementeni egy xda-s leírás alapján nyomtam rajta egy wipe user data/cache-t ennek hatására ujraindult a telefon és azóta az egész kóceráj kínai...
Egyáltalán nem tudom hogy mit és hogyan csináljak már, adjatok valami tippet mit lehet ezzel csinálni hogy működjön?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest