Új hozzászólás Aktív témák
-
divrapier
tag
könyv: C# nyelvhez kedvencem ez. .NET framework megismerése: van hasonló, én szeretem a Microsoft Press-es könyveket. Sajnos kezdő szinthez nem tudom mi a jó, már volt C/C++, Java előismeretem mielőtt C#ot kezdtem.
stringkezelés: az teljesen megfelel 2. leckébe változók, típusok bemutatásánál. A containerek viszont szerintem nem elemi követelmény itt még.Folytatás: arra gondoltam, szombat délben felkerülhetne a következő lecke privát bejegyzésben. Ennek a végére is majd beszúrom a linket, meg aki szeretné az gondolom majd megtalálja. Ez megfelelne?
Microsoft, Java stb flame-be meg ne menjen át a topik! Érvelni, megbeszélni lehet, de ne 'szar'ozzunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Minecraft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest