Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz MPowerPH #233 üzenetére
Világ szinten is csak néhány százaléka a procieladásoknak. Oké, ez igaz a 6990-re is, de egy kicsit más egy spéci videokártya és egy teljes platform fenntartása, leginkább marketing célból.
Mellesleg a 2011-et még jóval kevesebben veszik majd, mint az 1366-ot, hiszen várhatóan jóval drágább lesz és a tudását is megnyirbálták. A 2700K mellett különben sem annyira létszükséglet, főleg úgy, hogy annyival alacsonyabb órajelen megy, ami majdnemhogy(?) ellensúlyozza a +2 magot. Mi értelme van így?
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #233 üzenetére
Haggyad őket... Itt most a Bull a menő, és nagyon nagy a hype részükről... szerintem a nagy átütés szokás szerint elmarad AMD-hez híven... Nem hiába vártak a megjelenéssel, nem hozza azt amit kell, ezért nem lesz 1000dodós FX-sem, mert nincs miért annyi pénzt kérni... a 4 modulos, azaz a 8 magos csaoda eléri esetleg a 2500k szintjét Kb a vicc kategória... Lehet takarózni a tuningal, meg azzal hogy húúúúúúúúúú 8ghz+-t toltak vele világszinten, de attól, még nem fog otthol senki sem olyan tuningot csinállni! Nem beszélve arról hogy a sandy-ben ugye van tuning iránti korlát, mégis rommá lehet húzni!
Azt meg se említem hogy a sok agytröszjúzer most majd megkapja a szabadságot, és rommáhúzzák a mujnkagépet, aminek a vége az lesz szerintem hogy elég sok fog menni garba...
Természetesen ez az én véleményem volt, és egy régi ismerősnek segítettem vele a szócsatában, bár látom hogy szél malom harcot vívunk!...
A vérpistikézés meg azokra jellemző akiknek sosem adatik meg az hogy ütőképes konfigjuk legyen, csak ácsingóznak nyálcsorgatva, és valahogy védekezni kell ez ellen... na ez a vérpistikézés!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest