Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- HDMI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
A Phoenix hangsúlyozza, hogy a céljuk nem leváltani, hanem kiegészíteni a Windowst.
Ez nekem nagyon smafu-szagú. Egy minimál-Ubuntu is feláll ennyi idő alatt, és teljesen ingyenes. Nekem egy alapabb tudású 32GB-os MLC-s OCZ SSD-ről most a programokkal telegányolt WXP-EE booltol 5-6 s alatt, szabályosan kikapcsolt állapotból. A Linux HDD-ről gyorsabban, SSD-ról lassabban sajnos, mert boot közben többször várakozik a daemonok auto-conf beállításainak végrehajtására. Ubuntum van egyébként. Ráadásul ott van a Fluxbuntu, ami majdnem naprakészen követi a nagy Ubuntut, és nagyságrendekkel gyorsabb a Fluxbox miatt. És vírusérzéketlen, valamint úgy szabom testre, ingyen, ahogy nem szégyellem.
Akkor még ilyen 50MB-os Linuxokról, mint a kissé ugyan elavult, de hegesztéssel jól használható DSL nem is beszéltem. P2-es gépen úgy bootol, mint a szélvész.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest