Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Ven ez az elcsépelt dolog, hogy vízbe (tiszta) esett a telefonom... holnap lesz egy hete. Ugye akksit kivettem, de a teljes száradás előtt visszatettem, azóta nem bootol be...
Utana jártam itt németben 50 euró a beviszgálás, és az ultrahangos tisztitás, stb díja... de csak 80% os a siker, hogy utána müködik... persze ha nem akkor kapok ajánlatot, hogy mennyi a javítás.
50 eur + alkatrész ár+ munkadíj... és akkor a kérdés ... ÉRDEMES, vagy ne is vigyem bevizsgáltatni???köszi,
p. -
papeti01
senior tag
tudom, csak a keparany biztos nem biztos, hogy mukodik...
-
papeti01
senior tag
válasz
kalmanahos #30316 üzenetére
koszi, bar nem ez volt az eredeti kerdes...
-
papeti01
senior tag
sziasztok,
mint mar irtam a z10 beazott es utana en barom vissza raktam az akksit... a kerdes, hogy szerintetek erdemes 50 euroert elvinni szervibe? allitolag megtisztitjak ultrahanggal, meg gyengeden megszaritjak, stb, utana az esetek tobbsegeben mukodik (ezt irja a honlap) viszont ha kell vmit cserelni, akkor arra utana kapok ajanlatot es az 50 € mindenkeppen ki kell csengetni...
szoval egy ilyen akksis muvelet utan mennyi az esely hogy mukodjon alkatresz csere nelkul?
illetve szerintetek ha ez nem megy mi a jelenlegi best buy bb?
a q10 en is elmennek ugy a droidos alkalmazasok mint a z10 en?koszi
http://www.smartmod.de/wasserschadenbehandlung-inkl-reinigung-und-fehlerdiagnose.html
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Szeretett Z10 em meghalt... gondolkodok is alternatívákon (MI3, MotoG, Honor6, Lumia 735, használt szifon) de valahogy mindig visszajutok, ahhoz, hogy szerettem én a kis BB-met, és bármelyik másik rendszert is nézem, midenhol vannak hiányosságok...
Szóval a nagy kérdés, hogy a BB-k közül szerintetek melyik a best buy? Milyiket lenne érdemes venni, ha nem veszem figyelembe, hogy tapi, vagy qwerty, illetve mondjuk legyen rá 300 eurom)
Kösz
p. -
papeti01
senior tag
válasz
l.sebestyen #30180 üzenetére
igazabol amit a legjobbAn sajnalok azok a kisfiamrol a fenykepek.... tul sok volt, es nem volt lementve... gondolom ezeket buktam, nem?
szamok, stb megvannal gmailben, a tobbit meg lesz@rom...azt hiszem mehetek a milyen telefont vegyek topikba.
es koszonom mindenkinek a javitasi opciokat is, Frankfurtban lakom, igy sajnos a bp nem opcio...
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy ha a Z10 vízbe esik 5 mp-re, utána kiszedem, akku ki, megtöröl, stb, majd egy stressz szitu miatt (kellett egy szám SOS) visszakapcsolom, és utána magától kikapcsol és többet nem indul, akkor az egész teló kuka, vagy csak az akku???
Amit még tapasztaltam:
-a kijelző jól beázott
-amikor az akksit berakom felvillan a piros led
-néha a Blackberry felirat is megjelenik
-aztán nincs továbbMost szárad....
Szóval?
Köszi
-
papeti01
senior tag
Idióta cikk 1, és akkor ezért van, hogy a sok "hülye" inkább vesz laggoló droidot... azt sem tudják mit tud valójában egy BB, pláne az 10.xxxx os -el...
-
papeti01
senior tag
válasz
laszlolczka #28697 üzenetére
Én is N4 -et adtam el, mert nagyon viszketett a tenyerem a Z10 ért.
Kizárólag szubjektív véleményem, de én bánom!Z10 Pro: rendszer tényleg a legjobb, a többi a nyomába sem ér!
Z10 Kontra: Nekem hiányoznak az androidos megszokott appok. Nem játék, az sohasem volt még a telómon, de van egy két pl: oktató app ami nincs BB-n, és nem fut olyan jól a telefonon mint a droidon.(leak:10.3.0 jelenleg)
N4: van már rá nyalókás rendszer is... ami sztem jó lett, illetve tényleg minden app van rá ami kellhet...
Mielőtt váltasz érdemes megnézni, utána járni, hogy a legfontosabb appjaid mennek-e, vagy tudod-e őket 100% osan helyettesíteni.
üdv,
p. -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Ha felteszem autoloaderrel az új leak-et, akkor ugye wipe-ot csinál automatikusan.
A kérdés az lenne ha előtte készítek egy biztonsági mentést, és az update után azt vissza teszem, akkor megmaradnak az adatok, vagy csak a teljesen új belakás müködik, minden adatvesztéssel együtt???Előre is köszi!
-
papeti01
senior tag
válasz
laszlolczka #27898 üzenetére
Sanos azzal nem ment az a progi amit használok... megjegyzem a 10.2.* sokkal szebb mint a 10.3.*
-
papeti01
senior tag
összehasonlításban a 10.3.1 es leak jobban futtatja a droidos programokat mint a 10.3.0 as leak?
-
papeti01
senior tag
Sziasztok!
Nekem még valamilyen 10.3.0-as leak van fent. Érdemes lecserélni 10.3.1-re?
Mikorra várható a gyári 10.3.1? Annyira nincs kedvem vesződni...p.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem:
1, Létezik esetleg vmi adblock megoldás bb re? Iszonyatosan idegesítenek a reklámok!
2, Meg tudnátok mondani, hogy melyik a legutolsó instagram ami müködik?
3, Valami rendes zenelejátszó progit tudnátok ajánlani?Előre is köszi!
p.haha, ma láttam i6+ kiállítva, és már hajlott volt
-
papeti01
senior tag
válasz
margithid #24336 üzenetére
hát nálam nem.... az emaileket leszinkronizálja, de se kontaktot, se naptárt... sőt alapértelmezett naptárnak sem tudom beállítani...
és az accountson belül is ahol írja az emailokat, a gmailes címem alatt csak Emailt ír, régen pedig az volt, hogy email, calendar, contacts...??? -
papeti01
senior tag
10.3 alatt nem szinkronázálja le a Gmailes naptárt és kontaktokat.
Valaki talált már erre megoldást? -
papeti01
senior tag
A chromeban lévő bővítménnyel hogyan is lehet a SNAP-et feltenni? (BB10 Playbook app manager)
-
papeti01
senior tag
Sziasztok, a 10.2.2 már jobban futtatja az androidos appokat, mint a 2.1? Honnan tudnám leszedni?
-
papeti01
senior tag
válasz
eventus #23024 üzenetére
Pl a Memrise, egy nyelvtanuló app.
Egyébként szerintem mindenki azt használ, amihez kedve van. Kipróbáltam, és 90% hogy nem váltok mert szeretem a BB-t, csak megkérdeztem, illetve gondolkodom a (vissza)váltáson.
Egyébként pedig értem én ezt a biztonság témát, de mondjuk egy whatapp, egy paypal, vagy bármi ami mondjuk ismert app mitől biztonságosabb itt mint ott? Nyilván nem a sok lószar játékra, noname hülyeségre ,stb gondolok.Illetve kicsit besokaltam attól, hogy reggel 5:00 kor elindulok, és 7 kor már 70 % van az akku (a szinkronokat, stb már beállítottam)
p.
btw. ha tudtok jó nyelvtanuló app-ot szükséegm lenne rá, és igen ez nem biztonság és üzlet kategória, de sztem lehetnek az embernek consumer igényei is... és sztem a BB nek is szüksége lenne consumer vevőkre is...
-
papeti01
senior tag
Tudtok olyan valakiről, aki visszaváltott androidra Z10 ről?
-
papeti01
senior tag
válasz
korpicschess #22171 üzenetére
Nem. Fel tudom rakni. Csak kellene a proginak internet hogy elinduljon, de a z10 altalit nem latja.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan, hogy a z10 laptoprol kapjon netet? Azaz ne wifirol és ne menjen a mobilnet se, hanem mondjuk amikor csatlakoztatom USB vel... vagy valahogy? Van egy App ami nekem baromi fontos, de az istennek nem BlackBerry alól
( Memrise, se snap verzió, se amazon) mert nem látja hogy a z10 neten van. Gondoltam esetleg így meghaccelhetnem? Persze lehet noob volt a felvetes... -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Lehetséges az hogy egy App a snapbol telepítve nem megy, de az amazon marketes verzió működik? Láttam, hogy az amazonon is van runkeeper ami a snapbol mindig azt a hibauzenetet írja, hogy kell neki Google play services... Ami ugye az am azonnal sincs??? ugyanez érdekelne a Memrise appra is... ott a snapes verzió nem látja se a z10 mobil, se a wifi internet kapcsolatát.
koszi.
P. -
papeti01
senior tag
ventilátorral lehet gyorsítani az lcd-n lévő foltok száradását?
persze nem 1 cm-ről, brutál hőfokon... -
papeti01
senior tag
válasz
turbulencia8 #18791 üzenetére
na azt hiszem akkor fogok véglek hülyét kapni, ha a feloldott golyóstoll tintát (véletlenül hozzáértem vele) beleoldotta, bemosta....
-
papeti01
senior tag
válasz
turbulencia8 #18789 üzenetére
köszi
és eltűnik nyomtalanul??? -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
tisztitottam a telót, mert tintás lett egy pöttyben a szélén. (köcsög fehér z10 minden meglátszik rajta)
erre az a kibaszott alkoholos folyadék megfolyt, és most a kijelző két helyen fekete... mintha beázott volna...sötét foltosmit lehet ilyenkor tenni???
p.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Tudtok ajánlani valami autós tartót z10 hez, amibe egy htc 8x is passzol?
p.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani autóba Z10 hez tartó, amit egy HTC 8x hez is tudnék használni?
(Töltés miatt)Köszi
p. -
papeti01
senior tag
Zene hallgatáshoz, minőségi fülessel milyen progit ajánlotok?
-
papeti01
senior tag
válasz
Polarstar #16898 üzenetére
Nem megy wifin sem...
és ami a leggázabb, bekapcsolom (wifin vagyok , várok), utána belépek a webes felületre, ott nincs teló.
ha pedig újraíndítom a telefont, hogy hátha, visszalépve a telefon , beállítások, protect menübe, ki van kapcsolódva. (2x próbálva)MOSTANTÓL MÜKÖDIK! Köszi
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy a BBz10 en be van kapcsolva a blackberry protect (system settings > blackberry protect)
de a weblapon amikor belépek semmilyen telót nem lát. Azt írja, hogy nincs az acc.-hoz telefon párosítva?p.
-
papeti01
senior tag
Gzolo ajánlotta:
"Sportrate. Natív, lehet exportálni, és ha több funkció kell, lehet vásárolni benne Pro verziót
"
AKCIÓS A HÉTVÉGÉN, 1,79
-
papeti01
senior tag
Sziasztok.
Tudnátok esetleg Runkeeper re alternatívát?
P. -
papeti01
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő... bocs.
Váltott valaki BB -re WP8 ról? Ha igen miért?
p.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Nálatok megy a runkeeper? Illetve ha nem akkor tudtok valami alternatívát ajánlani, amiből tudok importálni, exportálni adatokat?
köszi
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Kicserélték a telóm, és ezen sem megy a sachesi... Miután a BB Link felismerte, lehúztam, újrrafeldugtam, sachesi indít... próbáltam automatikus, csatlakozás win hez, fejlesztő módban... és csak köröz és keres...
Volt itt valmai chrome-os módszer, azzal hogy tudnék snap-et telepíteni???
Használtam a keresőt, egyenlőre ne segítsetek!!!
-
papeti01
senior tag
Valaki ajánlott vmi offline navit egy két napja playből... mi a neve?
Olvasok, olvasok vissza, de esküszöm ne látom... -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
a google translate megy sanp-ből? Van esetleg valami normális app a BB world-ben?
-
papeti01
senior tag
válasz
hampidampi #15515 üzenetére
+1
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Meg tudom valahol azt nézni, hogy mikor gyártották?
Ez lehet az a kód:
PRD -51889-013 120214
PRD -51889-013 060214Szerintetek is az első az újabb???
p.
-
papeti01
senior tag
Hogy tudom teljesen törölni a telefont? Vissza kell kuldenem...
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Van valami szervízkód, ami kiadja, hogy mikor gyártották a telót, illetve, hogy mennyi a beszélgetésidő rajta, vagy hogy teljesen új-e?
Az amaon küld egy újat, és szeretném lecsekkolni, hogy tényleg Ganz neue-e... bár lehet paranoid vagyok...p.
-
papeti01
senior tag
sziasztok,
tudok valahol profilt úgy állítani, hogy x-y időig mondjuk néma legyen, azonkívül pedig legyen hang?
illetve esetleg ugyanezt a mobilnettel? el szeretném kerülni, hogy ha otthon lefagy a wifi, akkor egyből mobilnetről szóljon a netes rádió.... -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem:
1, a dokkoló hasznos? vannak tapasztalaitok?
2, mi az a "hátsó kapu"? a posrche design órához.Ez pont egy pár
p. -
papeti01
senior tag
Vki esetleg a fő dupla Kontakt szinkronizálásra tud megoldást?
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
a facebook kontaktok duplikálva jelennek meg. van mód az eltűntetésükre, vagy a fb kontaktok szinkronizációjának teljes kikapcsolására?
-
papeti01
senior tag
Ha felteszitek a legfrissebb szoft-ot, akkor itt is kell hard reset, mint a droidnál?
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Mitől lehet, hogy a telót nem találja a Sachesi program?
Eredeti kábel. BB link telepítve. Rácsatlakozik a teló, utána kilépek belőle, elinditom a Sachesi és akkor searching van az install alatt, meg kiirja, hogy usb reqiured (azon probálkozok)
Eredeti kábellel, a telefonon,, már próbáltam az usb beállításoknál a win, illetve a autó detektációt is...Ha egyszer a Snap et fel tudom varázsolni, és onnan teszek fel droid apk-t, akkor az jelzi ha az adott alkalmazás frissül?
Mi az a "hátsó kapu" a P. design órához???
p.
-
papeti01
senior tag
válasz
lezerpiramis #14862 üzenetére
Köszi!
Mit csinálok rosszul, ha a sachesi nem találja a telót???
-
papeti01
senior tag
A Z10 ugye semmiképpen nem tud rádiót?
ez kicsit összezavar?Update 10.2.1.2102 available!
-
papeti01
senior tag
Voip hivasokhoz milyen kliens ajánlotok????
-
papeti01
senior tag
Egyébként a nem sufni darabokra mennyi a gyári garancia???
-
papeti01
senior tag
válasz
istnag #14800 üzenetére
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy német nyelvet a bevitelhez hogyan tudok varázsolni? sehol nem találom.
Illetve ha van egy szóamit beírok gépelésnél, és ő ajánl helyette vmit a space-en, akkor a felette lévő szót (amit én írtam) hogy tudom "jóváhagyni" ??? amint felfelé simitok, behylettesíti a zöld szót....tudom noob kérdések, de még csak pár órája vagyok tulaj....
ps: arra tudtok valamit ajánlani, hogy a lefelé görgetés miért akadozhat??? (n4 nál simábban gördült lefelé, pl a Fb illetve a browser...)
-
papeti01
senior tag
megjött...
-
papeti01
senior tag
Teló bezsákolva... várjuk a szállítást!
-
papeti01
senior tag
Na lehet ma jön egy vevő a nexusra... és akkor boldog Z10 tulajjá válok!
fekete vagy fehér???
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Meg mindig árulom a n4-et, úgy érzem mire eladom, nem lesz az amazonnál z10.
Megirnatok, hogy miben jobb egy BB, az androidnal? (nyilván ne a galaxy gio hoz mérten, hanem vmi rendes droidhoz.)En mindenképpen cserélni szeretnék, de érdekel az is, hogy másokat mi motivált!
Előre is köszi!
P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest