- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Steam Deck
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmate14
csendes tag
Éljen, éljen, éljen!!!
Régóta vártam már, hogy kapható legyen Magyarországon! Ők a Rebit szoftverét használják, igazából azt szemeltem ki, de nagyjából egy árban van, ha ezt ajánlom ismerőseimnek, mint külső vinyó plussz szoftver. Nagyon sokáig kerestem biztonsági mentés megoldást, de ennél jobbat nem találtam elméletben.
Én magam is vesztettem már adatot, és most is van programom, amivel – ha eszembe jut, elvileg naponta (gyakorlatilag jobb esetben hetente) mentem a dokumentumaimat. De mit tesz a többség? Most őszintén. Semmit. Arra se könnyen lehet rávenni az ismerőseimet, hogy anyagilag áldozzanak érte, de hogy minden számítógép használat esetén még mentegessenek… Na, erre nem találtam eddig használható programot. És ha elromlik a vincsi? Kézi mentésnél van múlt havi vagy fél éves adat? És azok még csak a dokumentumok (még aki ment, az sem a teljes user mappáját, csak a dokumentumait – hova lesznek a levelezések például). És újra kell telepíteni a rendszert… A teljes rendszert mentő megoldásokkal általában csak nagy időközökkel lehet menteni, viszont ez napra kész!
Gondoljunk bele a következőkbe: pályázatot írunk (néhány száz millió forint értékben) vagy valami nagyobb munkát végzünk, és az utolsó héten elszáll a vincsink. Ráadásul olyan programokat kell hozzá használnunk, ami nincs meg a munkatársunknál, hogy mellé ülhetnénk. Elég kétségbeejtő helyzet szerintem. De nincs gond, rohanás új vincsiért, teljes helyreállítás (szólni egy r=1.0 ismerősnek), és csak néhány percnyi munkát kell bepótolni. Szerintem zseniális. A legjobb benne, hogy ha nincs gond, tényleg elég csatlakoztatni és elfelejteni.
Én azt mondom, szinte mindenkinek maximálisan megéri. Miért? Mert ha ezt használja, lesz biztonsági mentése – de azzal semmit nem ér, ha megoldható máshogyan, olcsóbban, de nem oldja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Videó stream letöltése
- Milyen autót vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged