- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Wreck-it Ralph
Nagyon aranyos kis mese volt. Jó kis nosztalgiafröccs volt így vasárnap estére.
Gyerekeknek sem rossz szórakozás, de a film egészét azon idősebb nézők élvezhetik, akik voltak már frusztráltak játékteremben, mert nem tudták leverni Mr. Bisont és a gép meg csak úgy nyelte a zsebpénzt.Egyszer mindenképp nézhető
Django unchained
Mint Tarantino egyik felszentelt papja, azt hiszem nem is kell mondanom Az első perctől az utolsóig élveztem. Samuel L. Jackson meg....
Ha lesz valamilyen dísz/limitált kiadás ott a helye a polcomon[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
Feltámad a vadnyugat (Westworld)? Kinek volt meg? Akkoriban tényleg fosatós volt
-
-
BITBOYS
addikt
Boldog karácsonyt minden kedves filmbuzinak!
-
BITBOYS
addikt
-
Viszlát
addikt
Jéé, ezt nem is láttam még, hogy itt különcködtök. De gáz.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
BITBOYS
addikt
Looper meglepett, nagyon jó kis film volt. Megérdemel egy 8-ast.
-
-
-
Arnold2
őstag
Tudtam, hogy szar lesz, de egy kedves barátom addig erőltette amíg rá nem bólintottam. Nos nem tévedtem, tényleg egy ipari hulladék. De hogy valami pozitívat tudjak mondani: a zenét nagyon faszán összevallógátak, Pearl Jam, ZZ Top, AC/DC..Grafika szép és tüchtig iparos munka volt. Valamint volt még 3-4 poén ami tényleg vicces volt. De a sztori, a szövegek a hatásvadász operatőri és vágási munka....
És persze mindezt úgy, hogy a melletted ülő barátodnak tökre tetszik, meg hogy milyen király már.Na mindegy, ezen is túl vagyok.
-
BITBOYS
addikt
Végre megérkezett: World War Z előzetes
-
BITBOYS
addikt
-
hoffman_
nagyúr
Hű de beindultál, most nézem csak
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
Egy kis érdekesség: Oblivion (2013)
Oblivion (2013): Tom Cruise | ULTIMO FASHIONS[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Miért sértődtél be? Jöhet priviben is
ON,
Leporolok pár filmet, kedvem támadt az embervadászathoz
Ezt pedig miért ne: Az utolsó emberig
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
A ViP egyet mindenképp megér (amúgy nem hiszem, hogy még egyszer befizetnék rá) ha másért nem a kényelmes dönthető piros fotelek miatt mindenképp
Sajnálom a céged Ha saját biznisz lesz akkor sok sikert és egy kalappal!!
Röviden: besértődtem azt' léptem. Attól függetlenül filmeket továbbra is faljuk, A-tól Zs-ig (néha olyan hajmeresztő japán ritkaságok jutnak el hozzánk, hogy csak na.. ), de már nem írtam róluk. Na de majd ide! Csak mindig elfelejtem, hogy írogassak pár sort egy két filmhez
-
BITBOYS
addikt
Na ennek örülök, mármint, hogy jól vagy.
Vipbe még nem voltam, főnököm járt párszor és mesélte azt amit Te is leírtál. Egyszer kipróbálom.Köszi kérdésed, jól vagyok én is, bár nemsokára megszűnik a cégem, így kereshetek állást magamnak. Vagy alapítok egy bt-t és belevágok egy webshopba. Még képlékeny mi lesz.
Alap topikba nem jársz, miért?
-
Arnold2
őstag
Láthatod megvagyok, VIP termekbe járogatok.
Semmi extra, továbbra is nagy filmbuzi vagyok, bár mostanság talán egy kicsivel kevesebb filmet nézek (inkább sorozatokat szoktam mostanság).
Elköltöztem otthonról most már a saját lakás kényelmében nézhetem a ZS és nem ZS kategóriás filmeket.
Röviden ennyi
Veled?Nemrég néztem meg megint 3 fimet, ha lesz időm beírom ide, hogy mik és milyenek voltak
-
Arnold2
őstag
Expendables 2
Huh, ezt a filmet minden velem egykorú vagy idősebb pasinak kötelezővé tenném. Hozott mindent amit elvárható volt: töménytelen jobbnál jobb akciók, gázos párbeszédek, jó bunyó jelenetek, humor és töménytelen jobbnál jobb akció!
5en mentünk, 1 nő 4 pasi felállásban és mind az ötünknek nagyon tetszett a film. A leányzó a nagyon véres jeleneteknél, kicsit meg meg rezzent, de ő is abszolút jól mulatott
Srácok ha tehetitek nézzétek meg. Amennyire tudja visszahozza a régi JCVD/Chuck Noris/Sly filmek hangulatát immáron modern köntösben.
Szinkron nem volt rossz, de ezt a filmet biztos megnézem még legalább egyszer eredeti hangon.Aréna pláza ViP terem
Gondoltunk adunk az életérzésnek és befizetünk ide egyszer, hogy meglássuk milyen. Az ár 3600 Forint. Bemenni a film kezdete előtt fél órával lehet (egy perccel sem hamarabb). Ekkor egy bár szerű kis előtérbe kerülsz ahol bőrgarnitúrabán tudsz helyet foglalni. A pultnál kérhetsz bármit ami a normális büfében (nacho/popcorn/különböző üdítők/csokik etc) de ezen felül van még alkohol is. Én kétfajta pezsgőt láttam, volt sör is (azt hiszem Dreher) valamint pár középkategóriás üveg bor (egy Irsai Olivért kiszórtam). Ami még extra itt, hogy van egy szolid kis svédasztal. (Feltételezem, hogy a helyi Tesco-ból vásárolt) különböző szeletelt zöldségek, szalámi, sonka, sajt valamint olívabogyóból és fetasajtból álló falatkák fogadták az arra tévedőt. Volt még toast kenyér is amire a már írt dolgokat pakolhattad. Valamint volt még egy édességes tál, különböző Győri termékekkel.
Fél órád van, hogy fogyassz a dolgokból (illetve maradhatsz tovább is, de akkor lemaradsz a filmről ). Én szinte végigkóstoltam mindent, és a film előtt kértem két nacho tálat és egy fél liter gyömbért (ami kellemesen kitartott a film végéig). A kiszolgálás egész végig korrekt és kedves volt.
A terem egy 40 piros fotelből álló kis terem volt. A foteleknek külön állítható volt a lábtartója és a háttámlája. Volt is nagy öröm mikor felfedeztük ezt A vászon a terem méretéhez igazodva nem volt túl nagy, de nem panaszkodom, mert szerintem elegendőnek bizonyult. A film minősége hagyott egy kis kívánnivalót maga után (kicsit szemcsés volt) de a film maga kárpótolt ezért
Nna ennyi.
Nemrég megnéztem még a The Hunger Games -t. Kellemesen csalódtam. Egynek elment, de sehol sem húztam a számat, hogy ejj legyen már vége. Bár kiszámítható volt az első pertől fogva, de valamiért ez nem zavart.
A film után megkérdeztem a lakótársam, hogy mi lesz a következő két részben (ő olvasta a könyveket) és azt állapítottam meg, hogy kissé túl sok áthajlás van a Battle Royal-ból (amit viszont én olvastam könyvben). Koppintás vagy sem kíváncsi vagyok a 2. és 3. részre. -
Arnold2
őstag
Banyek, én erről a topicról miért nem tudtam eddig.. Pedig mennyi filmet láttam már azóta
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
Nahát, lassan nekiesek az Aliens bd mozinak, holnaptól pedig meglesem A cég című sorozatot.
sogood(#243) hoffman_: Hoppsz, észre se vettelek..mit bujkálsz
Megnézted a filmet? Hányszor?[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Iron Sky
Látnámmár -
BITBOYS
addikt
Egy vérbeli klasszikus: Strange Days - A halál napja
-
BITBOYS
addikt
-
Algieba
őstag
válasz hoffman_ #238 üzenetére
A Hugót én se fogom megnézni. Mesterkélt hatású.
Ellenben a Prometheus az ajánlója alapján nagyon tetszik. Ritkák a kiváló sci-fik.
Tim Burton is meglepett (végre), a Dark Shadows szórakoztató sötét komédia lesz.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
hoffman_
nagyúr
Uhh.... Ez nagyon komoly volt. Én nagy TRON-fan vagyok, és igaz, hogy ez inkább csak névrokon, de eszméletlen produkció volt
Azóta se néztem meg a Hugo-t, valahogy nem visz rá a lélek Előbb fogom megnézni terv szerint a Transformers majd Gyűrűk Ura trilógiát sokadszor, meg a Barátság Extrákkal, és hasonló töltelékfilmeket... Én kibuktam az Oscaron, idén talán a legjobban, nem is bosszantom magam a jelöltekkel. Nem is tudom, hol olvastam, de passzentos mondóka: "Tavaly elég volt dadogni, idén már néma filmre volt szükség." Van benne valami, pedig a Király beszéde tetszett - bár nem neki adtam volna. Ez jól összefoglalja, csípem a srácot amúgy is, jók a videói általában.
-
BITBOYS
addikt
TRON Dance
Ez nagyon ütős -
BITBOYS
addikt
Imádtam ezt a rajzfilmet, még most is beleborzongok a képek láttán, annyira magával ragadott a történet és a látvány..
Mœbius úgy rajzolt, mint egy Isten, Kritika 83-ból[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
The Lord of the Rings Symphony
A hideg kiráz, ha hallgatom.
Ezt is megcsinálhatnák 3d-ben, tuti moziban nézném újra."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
BITBOYS
addikt
Ezt látnom kell: Hugo
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
Két remek hír e napra: Újra összeáll a Monty Python, Nyerjen már végre DiCaprio is Oscar-díjat
Boldog szülinapot nekem
-
BITBOYS
addikt
válasz Pitterix #220 üzenetére
Gyere gyakrabban
hoffman_: Azt mondtad olvasni jó!
És egy kis On: A bikinievő Homokcápa az évtized horrorja
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Sose voltam még IMAX-ben Mellette igen, a Fast Five csak arénában volt angolul, az is orginial, de a 3D nekem kimaradt. A többi moziban volt már minden féle 3D, de azok kakik. Majd a most a Dark Knight Rises lehet, hogy IMAX lesz, kár, hogy csak magyar
-
BITBOYS
addikt
válasz hoffman_ #213 üzenetére
Mindegy lesz amilyen lesz, remélem IMAX verzsön azért bejáccik
mod:
Bazz, nem olvastam elég figyelmesen, Hogy fér be a World War Z egy filmbe? Sehogy[/L, tehát reményeim szerint mégiscsak feldolgozzák a könyvet
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
World War Z infó akad-e Srácok?
-
Huma
addikt
válasz Crystalheart #204 üzenetére
Marketingre nem nagyon lesz szükség szerintem. Van annyira ismert a Warcraft név, hogy akit érdekel az ismerje. Battleneten meg pár helyen nyomatják majd a reklámokat. Az újságírók meg vetélkedni fognak egy-egy interjúért a filmről.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Crystalheart
őstag
válasz Pitterix #203 üzenetére
80 milla, komolyan beszélsz? Hol olvastad ezt ilyen korai stádiumban? Remélem, csak ideiglenesen, elvégre még el sem kezdték.
A korhatár-szélesítő dolgot önmagában nem bánnám, a cinematicokat is megnézheti bármely gyerek. (Még művészibb is, mikor Terenas halálánál csak az árnyékot látjuk. Vagy amikor az összecsapás előtti utolsó pillanatban fehérség önti el a képernyőt. Sokkal.) De 80 millát egy ilyen volumenű történethez nagyon kevésnek érzek, még akkor is, ha úgyis egy greenbox-teremben forgatják az egészet...
Vagy lehet, hogy a marketingen spórolnak, mert minek az, úgyis mindenki megnézi, aki valaha WarCraftozott, és máris kasszasiker?
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz Crystalheart #197 üzenetére
Valami olyan kategben szeretnék megcsinálni (legalábbis, mikor utoljára olvastam róla...), hogy fiatalok is megnézhessék.pedig volt szó benne félmeztelen női elfekről, ugye abban a világban azért előfordulnak pőre nénik....A költségvetést is lefaragták asszem 80 millára....
(#198) darál0w: de büszkén!
(#200) BITBOYS: szia! Gondoltam benézek, talán nem rontom az összhatást....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest