Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Szerintetek mennyire lessz profi a dolog, úgy értem nem a Valve csinálja hivatalosan, tehát szerintem ez megmarad a MOD szintjén, nem?
-
huskydog17
addikt
Amikor rátaláltam én se akartam hinni a szememnek annyira hihetetlenül jól van megcsinálva, amúgy szerintem meg meg nem régi, de ha mégis akkor meg nem számít, hiszen messze az a legjobb, amúgy a második része azért nem jelent még meg, mert a csapat (Purchase Brothers) egy titkos projekten dolgoznak ami sok energiájukba és idejükbe kerül.
JoolsNOS: így van, ez is bizonyítja, hogy önmagában teljesen lényegtelen, hogy egy filmre mennyit költenek!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Ja nem megkérdőjelezni akartalak, csak hihetetlen.

-
bobalazs
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Escape már nagyon régi, elsőkként fedeztem fel a trailert youtubeon, nem semmi élmény volt.
HL amúgy is nagy kedvenc. -
Endreas
tag
Hát elég "művészfilmesre" sikerült..

-
JoolsNOS
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Tényleg jó, és megvan a feszítővas is

Bár azt nem akarom elhinni hogy kisebb pénzből van... -
huskydog17
addikt
Ez se rossz videó, de szerintem az "Escape from City17" ezerszer jobban van megcsinálva, nekem az sokkal hitelesebb, mint ez ráadásul pont annak volt kisebb a budget-je.
Egyrészt én teljesen máshogy képzeltem el volna az Oppossing Force főszereplőjét egy élőszereplős filmben, másrészt a kamera túl sokat rázkódik amit nem szeretek.Escape from City17 második része meg még mindig nem jelent meg, a Black Mesa Source pedig úgy tűnik, hogy brutális lesz, de sajnos ott se tudni, hogy mikorra lehet megjelenésre számítani

-
elithun
őstag
Szerintem ez inkább volt egy trailer, mint egy teljes film. De mindemellett nagyon jól meg lett csinálva, és megvan a HL hangulat.

Bárcsak itt lenne már Black Mesa Source.
-
james001
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
nemtom ez csak egy megjegyzés tőlem,de ha már ezt berakták akkor legyen az összes HL-es fegyó is benne!?

kíváncsi leszek a végeredményre. -
Gude
senior tag
Nagyon jó lett.10/9.5

-
For357y
aktív tag
A végén azt mondja, hogy ő Adrian Shephard. Ő volt a főszereplő az Opposing Force-ban.

Legalább tudjuk, hogy onnan hova tűnt.
-
AXisBOLD
addikt
nekem ez a műfaj még mindig nem jön be.
-
james001
veterán
érdekes lesz bár így elsőre pl. a gránát hangja vicces hogy a játékból vett hang...
bár jobb is hogy nem Gordon-nal csinálnak filmet mert akkor némafilm lenne az tuti![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dyingsoul
veterán
Szerintem tök jó, a vágások, kameramozgás teljesen egyedi és ez kicsit más megvilágításban mutatja be ezt az üldözősdit! Bárcsak jönne már a Black Mesa!

-
Teljesen rendben van.
Max abba tudnék belekötni, hogy nem volt nála feszítővas. -
Polllen
félisten
Van benne munka és egész ötletes...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- ZTE MF289D nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12/13 Sim kártyás WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)