-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
sti10p
senior tag
Szerintetek mennyire lessz profi a dolog, úgy értem nem a Valve csinálja hivatalosan, tehát szerintem ez megmarad a MOD szintjén, nem?
-
huskydog17
addikt
Amikor rátaláltam én se akartam hinni a szememnek annyira hihetetlenül jól van megcsinálva, amúgy szerintem meg meg nem régi, de ha mégis akkor meg nem számít, hiszen messze az a legjobb, amúgy a második része azért nem jelent még meg, mert a csapat (Purchase Brothers) egy titkos projekten dolgoznak ami sok energiájukba és idejükbe kerül.
JoolsNOS: így van, ez is bizonyítja, hogy önmagában teljesen lényegtelen, hogy egy filmre mennyit költenek!
-
JoolsNOS
veterán
Ja nem megkérdőjelezni akartalak, csak hihetetlen.

-
bobalazs
nagyúr
Escape már nagyon régi, elsőkként fedeztem fel a trailert youtubeon, nem semmi élmény volt.
HL amúgy is nagy kedvenc. -
Endreas
tag
Hát elég "művészfilmesre" sikerült..

-
huskydog17
addikt
-
JoolsNOS
veterán
Tényleg jó, és megvan a feszítővas is

Bár azt nem akarom elhinni hogy kisebb pénzből van... -
james001
veterán
-
huskydog17
addikt
Ez se rossz videó, de szerintem az "Escape from City17" ezerszer jobban van megcsinálva, nekem az sokkal hitelesebb, mint ez ráadásul pont annak volt kisebb a budget-je.
Egyrészt én teljesen máshogy képzeltem el volna az Oppossing Force főszereplőjét egy élőszereplős filmben, másrészt a kamera túl sokat rázkódik amit nem szeretek.Escape from City17 második része meg még mindig nem jelent meg, a Black Mesa Source pedig úgy tűnik, hogy brutális lesz, de sajnos ott se tudni, hogy mikorra lehet megjelenésre számítani

-
elithun
őstag
Szerintem ez inkább volt egy trailer, mint egy teljes film. De mindemellett nagyon jól meg lett csinálva, és megvan a HL hangulat.

Bárcsak itt lenne már Black Mesa Source.
-
HyP3b0y
senior tag
-
james001
veterán
-
JoolsNOS
veterán
-
BloodyEddie
őstag
-
james001
veterán
nemtom ez csak egy megjegyzés tőlem,de ha már ezt berakták akkor legyen az összes HL-es fegyó is benne!?

kíváncsi leszek a végeredményre. -
Thome
veterán
-
BloodyEddie
őstag
-
Gude
senior tag
Nagyon jó lett.10/9.5

-
HyP3b0y
senior tag
-
For357y
aktív tag
A végén azt mondja, hogy ő Adrian Shephard. Ő volt a főszereplő az Opposing Force-ban.

Legalább tudjuk, hogy onnan hova tűnt.
-
AXisBOLD
addikt
nekem ez a műfaj még mindig nem jön be.
-
james001
veterán
érdekes lesz bár így elsőre pl. a gránát hangja vicces hogy a játékból vett hang...
bár jobb is hogy nem Gordon-nal csinálnak filmet mert akkor némafilm lenne az tuti![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dyingsoul
veterán
Szerintem tök jó, a vágások, kameramozgás teljesen egyedi és ez kicsit más megvilágításban mutatja be ezt az üldözősdit! Bárcsak jönne már a Black Mesa!

-
HyP3b0y
senior tag
-
D1Rect
félisten
Teljesen rendben van.
Max abba tudnék belekötni, hogy nem volt nála feszítővas. -
Polllen
félisten
Van benne munka és egész ötletes...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Garmin topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Blue - Szép állapot - 100% akku
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)