Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Köszi,
így már még biztosabb, hogy Xiaomin ilyen nincs. Megtaláltam az EMUIs leírást erről, de Xiaomiék ezt úgy tűnik kihagyták. Autostartot tudok csak appnak állítani, meg hogy maga a rendszer milyen szinte szabályozza az akksifogyasztását az appnak, de a más app általi futtatást nem lehet állítani. Pedig valsz tényleg ez lehet a para mert mindenféle app közben beugrik a Mi Fit.
Köszi azért, még guglizgatok. -
gbela
senior tag
Kollégák, olyat tapasztalt már valai, hogy a Mifit app random elindul a telon, legtöbbször mikor épp másik appban vagy? Nagyban játszok, mind1 milyen játékkal és jön a mifit főképernyő. Úgy h amúgy is megy elvileg a háttérben. Mostanság egyfolytában ezt csinálja, szörnyen idegesítő.
-
gbela
senior tag
Az ébresztőhöz ami nálad be van lőve folyamatos BT kapcsolat kell. Ha épp abban az időben alszik a BT akkor nem ébreszt. Az alatta lévő inteligenst lődd be, ahoz nem kell telefon legyen mellette egyáltalán, én azt használom, mindig ébreszt (igaz csak 10 sec-ig rezeg, de ez csak nálam rossz úgy vettem ki).
-
gbela
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #2467 üzenetére
Nem lehet, hogy nem rezeg elég sokáig?
Nekem pár hete az ébresztés csak 10mp-ig rezeg, aztán sohatöbbet. Általában felkelek rá, de akkor is nagyon zavaró. -
gbela
senior tag
Valaki írta pár napja, hogy ébresztője csak 10 mp-ig rezeg, aztán magától leáll és nem is rezeg többet. Reméltem hátha mond rá vki vmi okosat de nem nagyon jött válasz. Én is ezt tapasztalom, többiek nem? Akár Mi Fit-ben, akár Notify-ban állítom be ugyanez. Ez bug vagy másnál is ilyen már?
-
gbela
senior tag
Furcsa, nekem párosodva van teloval, Mifitben látom, szépen a Mi accountomat is, böngészőben belogolva viszont nem látom a device-ok között. Ott még a teloban megadott nicknevem sincs bent a profilban, pedig tuti ugyanaz a Mi acc, mert az ID azonos.
Nem különösebben zavar, csak ha valaha unpairelni akarom nem akarok úgy járni mint pár peches kolléga itt. -
gbela
senior tag
Aliexpresses leírásban vajon miért írják ezt?:
"Download and install an official version of Mifit by the link:
http:m.app.mi.com/detail/68548
DON'T install the Mifit in APP Strore or Google Play Store. "Mitől jobb, más az az app? Vagy mi baj a guglissal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest