Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
Obyboy #10420 üzenetére
Az biztos,hogy sokmindent kibir...
Március eleje óta a fiókban hevert,mert már nagyon gyenge volt a fényereje.Akkor kaptam egy MiBand3-at,azóta ez alszik.Most elővettem,nem volt könnű,mert alig tért magához.5 óra töltés kellet számítógépről,hogy magára találjon.A kijelzője nulla,de a rezgés funkció még mist is OK. -
Degeczi
nagyúr
Persze: mivel nem átlátszó, nem lehet háttérvilágítást készíteni hozzá.
A beépített világítású e-book olvasók is egy plusz olyan réteget kénytelenek alkalmazni a kijelző fölött, ami üvegszál csövecskékkel vezeti el a fényt az oldalon elhelyezett LED-ektől: bonyolult megoldás és sérülékeny (+maga az e-ink kijelző is az)Ha fontos az éjjel-nappal látható kijelző és a kis fogyasztás, olyan LCD a legjobb megoldás, ami mögött tükröző felület is van (mint a régi telefonokon, kvarcórákon - és mostanában az Amazfit Bip-en is, hogy nagyjából ideillő legyen)
-
micro
addikt
Ma teszteltem a telefont.
Leszedtem a Mi Fit-et és néhány órát használtam egy BT hangszórót. Gond nélkül ment.
Utána feltettem a Mi Fit alkalmazást, de még nem csatlakoztattam a Mi Band-et. Így is stabil volt a kapcsolat a BT hangszóróval.
Miután csatlakoztattam a Mi Band-et egyszer megszakadt a BT kapcsolat a telefon és a BT hangszóró és telefon és a Mi Band között, mert kikapcsolt a BT, de ezúttal vissza engedte kapcsolnia telefon a BT-t.
Szóval most jobb a helyzet mint tegnap. Tesztelgetem még mennyire stabil a csatlakozás... -
Degeczi
nagyúr
Ha az irodai munka sok gépelést jelent (asztalon nyugvó bal csuklóval), akkor csalódást okozhatnak az utángyártottak, mert mindegyik érezhetően merevebb anyagból készült, és az már érezhető munka közben, míg a gyári puha szíjjal észrevehetetlen, nem zavaró.
Szóval ebben az esetben érdemesebb gyárit rendelni, szokott lenni akciózva az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest