Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- iPad topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
GuruZone #1359 üzenetére
Na, teszt megvolt. Mi Fit app-ban unpair, 3 telefonhoz és egy tablethez is szépen tudott csatlakozni. 4 kamu acc.-t készítettem. Viszont nekem csak pc-n sikerült az acc.-t csinálnom. Mi Fit app-ból ez nem ment végig. Amikor új acc.-hoz csatlakozott a Band, szépen 0-ázta magát, minden mért értéket elfelejtett. Azt viszont nem, hogy az Oled kijelzőn mit mutasson. Pl akku töltötség kijelzés megmaradt. Nagyon hasznosnak találtam a pulzusmérést. Azt hiszem, magamnak rendelek egy 1S-t.
Én a Banggood-t javaslom rendelni. Lepontozni, kuponozni. Ha nem lettem volna figyelmetlen, 8200Ft lett volna. (9100Ft helyett) Ez az ár már mindenféle hadisarc határ alatt van.
-
Boresz
tag
válasz
GuruZone #1135 üzenetére
Szia GuruZone!
Ezt a funkciót, hogy programozható nem rég láttam én is Playen, már van is rá alkalmazás, igaz még nem próbáltam, hogy mennyire mükődik a mindennapi használatban:
https://play.google.com/store/apps/details?id=xtracer.miband2funcbuttonJelenleg nem ismerem a Mi Band 2 ennek a funkcióján a megvalósításához szüksége API-t, mert nincs egy nyilvános SDK, úgy kell kibogarászni a bluettooth kapcsolat elemzésével, de majd utána nézek, mert engem is érdekelne, hogy lehet programozni
-
DrAk3
csendes tag
válasz
GuruZone #830 üzenetére
Mint már többen is írták: csak nyugalmi állapotban működik normálisan a pulzus mérő. Ezért az árért nem is kell többet várni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest