- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joczek
tag
"While there doesn’t seem to be any official pricing or availability, we believe the ProArt PA32UCX will retail for around $3000 USD. " A nagyobbik várható 3000 USD áron, ami itthon 1 millió feletti árat jelent. A 27 collos pedig valahol 700 ezer magasságában lehet ebből kiindulva...
-
Joczek
tag
válasz Pityesz4734 #5 üzenetére
Tévedsz, ez olyan 7-800 ezer Ft lesz. Többet tud, mint a 600 ezres Dell UP2718Q, több zónás a HDR-je. Egyébként hasonlóak a paraméterek.
-
Pityesz4734
tag
27", 4K, USB C-type és hasonló nyalánkságok 150-200eFt közé fogják lőni.
-
sutyi^
senior tag
Januárban volt bemutató, két napja jelentették be hogy forgalomba került.
Nem értem miért csoda hogy nem kapni még, mikor az szalagról lejött első példányok is javában ülnek konténerekben valami nagyobb nyíltvizen hánykolódó ladik fedélzetén...
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
Valdez
őstag
Nem is tudom mi a céljuk ezekkel a monitorokkal azon kívül, hogy villognak vele, hogy ilyet is tudnak. Ugyanis ha egyáltalán kapható lesz és nem vaporware a dolog, akkor olyan ára lesz, hogy ne nagyon tudja megvenni senki, nehogy gyártani kelljen. A nagytesóját se kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL U2719D Új állapotú
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest