- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Szerintem az nvidia az x4-es szorzóval számolt, azaz minimum 512 kell a usernek, de ha videjózni akar, akkor 1 giga!
Had lassuljon a szerencsétlen kártya...
Viccet félretéve valóban sok a memória, max 256-al is szépen vinne mindent, pláne ha nem DDR2 lenne mondjuk, 64 bit, stb.
Ha meg fos a videókártya, vesz a user egy coreavc codecet, s le van tudva a h264."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
mephi666
nagyúr
ok, de videózásra minek 512mb vagy 1gb ram? mennyi memóriában lehet normálisan mozgatni egy fullhd-s filmet? számoljunk tömörítés nélkül: 1920x1080=2.076.600képpont, ez megszorozva 4-gyel (32/8), hogy byte-ot kapjunk: 8.294.400/1024/1024=7,91MByte 1képkocka esetében... nem értek egyáltalán hozzá, de szerintem 128mbyte is untig elég kellene, hogy legyen fullhd-s filmekre... hogy működik ez igazából?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Dyno
veterán
Ez az észnélküli fikázás,a mit itt némelyek csinálnak, játékra nem 9400GT-t vesz az ember, videozásra tökéletes lehet, kaphatott volna igazán egy passzív hűtőt HTPC-be nem ilyet vennék, továbbá 10K körül ár kéne neki.Nem hiszem hogy ebből lesz nagy profitja a Zotac-nak no sebaj.
[ Szerkesztve ]
-
]Phobos[
senior tag
Nemár, hol a 2 GB-os verzió? Ez így akkor nem is kell
Fű, jut szembe: lehetne vízhűtéses verzió is
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
TK36
aktív tag
Én tudom, kariad: jön Valentin nap és ilyenkor az emberek ilyenekkel lepik meg szeretteiket. Vagy csak a fanatikusok?
Lehet, hogy az NVidia és forgalmazói a korábbi kevés hasznot hozó illetve a mostani veszteséges időket ezekkel szeretnék kihúzni.?
-
kariad
senior tag
Nem is értem minek gyártanak le ilyet szégyen!
-
Móci
addikt
Oh yeah, 1 giga ramot minden fos vga-ra!
Komolyan mondom vicc már, hova kell lebutítani egy ilyen kis kártyát jobban?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Chaser
legenda
Megnéztem a honlapjukon, nem igen lehet más, mint effektív 800mhz, mivel DDR2 az biztos, abból meg tutter nincs 1600mhz-es. Azt nem értem mért van a címben "erősít" szó, ilyen kártyákkal max palettát bővít egy cég, nem erősít.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Metalfan
senior tag
válasz Kevinmaster #17 üzenetére
Nekem is van, és az a vicces, hogy egy pöttyet ért ő is a gépekhez... Fél éve vett egy 6200-es geforce-ot, nemtom mennyiért (nem sokért), és egyből azzal kezdte a mesét, hogy 256-os kártyát vett... Én meg visszakérdeztem, hogy jó, de mennyit tud a GPU? Asszem felfogta, hogy mire akartam kilyukadni
-
littlelion21
addikt
Azt én sem értem, miért nem passzív hűtésű?
Így még HTPC-be sem igazán ideális... -
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bolvar
senior tag
öcsém ennyi selejt chipet gyárthattak hogy mindig ezeket az izmos szériákat erősítik?
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Vicoo
senior tag
válasz Mr.Csizmás #10 üzenetére
Ja nekem is volt olyan régebben, hogy a P4 2ghz helyett valami szar C2D 2ghz et akartak adni mer az jobb szerintük,hát én nem hittem nekik.
-
Mr.Csizmás
titán
Na titeket is jól átk--tak...Most sikerült vennem egy "P4" jelű gépet, a fazon azt mondta, hogy ez a 4-es ez jobb (mert kétszer annyi), mint azok a ratyi C2Q meg D jelzésűek....Hiába van atomfizika diplomám, mindenhez én se érthetek
-
Morden24
nagyúr
Engem is megpróbáltak átverni valami fos C2Q 2,4Ghz vacakkal, de nem hagytam magam, és végül elhoztam ugyanannyiért a P4 3,4Ghz-t.
Köszi, akkor viszont eladom ezt a szar 512 megás gagyiságomat, és veszek egy ilyet, egyik haverom tud is egy occsó helyet doboz és gari nélkül
Sectumsempra - For Enemies
-
glutamin
őstag
Én is a passzív hűtést hiányolom róluk. Így nem sok piaci rést látok nekik.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Vicoo
senior tag
Nekem aszonta a szomszéd Józsi (neki van ecédéelje szóval érta géphez) hogy ez jobb mint egy 512 megás 4850 ,szóval ezen mennek a zavtós játékok . Vagyis az NFS. Meg mondta hogy az nem baj hogy 2,8 gHz Pentium Celeronom van. De látom ezen a kártyán DDR2 van a gépembe meg DDR1, menni fog? Mer szerinte nem. ( )
-
Chaser
legenda
Ha legalább passzívak lennének, és 1600mhz-es DDR2? Az már érdekes lehet, vagy csak elírták.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Mr.Csizmás
titán
a 64 bites buszon keresztül 512 MB-os memória kapcsolódik.
Na ez 64 mega DDR1-et se érdemelne meg.
-
Retro11
senior tag
Miért ne kellhetne? Gigabyte is kínál ilyet, itthon! 12-13ezer ft. Azt gondolom ezek súrolni fogják a 14ezret is, de 7-8ezer forintért nagyon is jó vétel lehetne, olyan gépekbe, amik első sorban nem játékra vannak. Játszogatni azért ezekkel a kártyákkal is lehet.....
[ Szerkesztve ]
-
Vicoo
senior tag
Bládsztív SLI Edisön nem lesz?
-
total90
veterán
Ejj ha,ez sem kell majd senkinek
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Android felhasználók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest