Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Szerintem az nvidia az x4-es szorzóval számolt, azaz minimum 512 kell a usernek, de ha videjózni akar, akkor 1 giga!
Had lassuljon a szerencsétlen kártya...
Viccet félretéve valóban sok a memória, max 256-al is szépen vinne mindent, pláne ha nem DDR2 lenne mondjuk, 64 bit, stb.
Ha meg fos a videókártya, vesz a user egy coreavc codecet, s le van tudva a h264. -
mephi666
nagyúr
ok, de videózásra minek 512mb vagy 1gb ram? mennyi memóriában lehet normálisan mozgatni egy fullhd-s filmet? számoljunk tömörítés nélkül: 1920x1080=2.076.600képpont, ez megszorozva 4-gyel (32/8), hogy byte-ot kapjunk: 8.294.400/1024/1024=7,91MByte 1képkocka esetében... nem értek egyáltalán hozzá, de szerintem 128mbyte is untig elég kellene, hogy legyen fullhd-s filmekre... hogy működik ez igazából?
-
Dyno
veterán
Ez az észnélküli fikázás,a mit itt némelyek csinálnak, játékra nem 9400GT-t vesz az ember, videozásra tökéletes lehet, kaphatott volna igazán egy passzív hűtőt HTPC-be nem ilyet vennék, továbbá 10K körül ár kéne neki.Nem hiszem hogy ebből lesz nagy profitja a Zotac-nak no sebaj.
-
]Phobos[
senior tag
Nemár, hol a 2 GB-os verzió? Ez így akkor nem is kell
Fű, jut szembe: lehetne vízhűtéses verzió is
-
TK36
aktív tag
Én tudom, kariad: jön Valentin nap és ilyenkor az emberek ilyenekkel lepik meg szeretteiket. Vagy csak a fanatikusok?
Lehet, hogy az NVidia és forgalmazói a korábbi kevés hasznot hozó illetve a mostani veszteséges időket ezekkel szeretnék kihúzni.?
-
kariad
senior tag
Nem is értem minek gyártanak le ilyet
szégyen!
-
Móci
addikt
Oh yeah, 1 giga ramot minden fos vga-ra!
Komolyan mondom vicc már, hova kell lebutítani egy ilyen kis kártyát jobban? -
Chaser
legenda
Megnéztem a honlapjukon, nem igen lehet más, mint effektív 800mhz, mivel DDR2 az biztos, abból meg tutter nincs 1600mhz-es. Azt nem értem mért van a címben "erősít" szó, ilyen kártyákkal max palettát bővít egy cég, nem erősít.
-
Metalfan
senior tag
válasz
Kevinmaster #17 üzenetére
Nekem is van, és az a vicces, hogy egy pöttyet ért ő is a gépekhez... Fél éve vett egy 6200-es geforce-ot, nemtom mennyiért (nem sokért), és egyből azzal kezdte a mesét, hogy 256-os kártyát vett... Én meg visszakérdeztem, hogy jó, de mennyit tud a GPU? Asszem felfogta, hogy mire akartam kilyukadni
-
littlelion21
addikt
Azt én sem értem, miért nem passzív hűtésű?
Így még HTPC-be sem igazán ideális... -
Mr.Csizmás
titán
-
bolvar
senior tag
öcsém ennyi selejt chipet gyárthattak hogy mindig ezeket az izmos szériákat erősítik?
-
Vicoo
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #10 üzenetére
Ja nekem is volt olyan régebben, hogy a P4 2ghz helyett valami szar C2D 2ghz et akartak adni mer az jobb szerintük,hát én nem hittem nekik.
-
Mr.Csizmás
titán
Na titeket is jól átk--tak...Most sikerült vennem egy "P4" jelű gépet, a fazon azt mondta, hogy ez a 4-es ez jobb (mert kétszer annyi), mint azok a ratyi C2Q meg D jelzésűek....Hiába van atomfizika diplomám, mindenhez én se érthetek
-
Morden24
nagyúr
-
glutamin
őstag
Én is a passzív hűtést hiányolom róluk. Így nem sok piaci rést látok nekik.
-
Vicoo
senior tag
Nekem aszonta a szomszéd Józsi (neki van ecédéelje szóval érta géphez) hogy ez jobb mint egy 512 megás 4850 ,szóval ezen mennek a zavtós játékok . Vagyis az NFS. Meg mondta hogy az nem baj hogy 2,8 gHz Pentium Celeronom van. De látom ezen a kártyán DDR2 van a gépembe meg DDR1, menni fog? Mer szerinte nem. (
)
-
Chaser
legenda
Ha legalább passzívak lennének, és 1600mhz-es DDR2?
Az már érdekes lehet, vagy csak elírták.
-
Mr.Csizmás
titán
a 64 bites buszon keresztül 512 MB-os memória kapcsolódik.
Na ez 64 mega DDR1-et se érdemelne meg.
-
Retro11
senior tag
-
Vicoo
senior tag
Bládsztív SLI Edisön nem lesz?
-
total90
veterán
Ejj ha,ez sem kell majd senkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szemüveges topik
- Trollok komolyan
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest