Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nem, ez senkinek nem való, aki kicsit is komolyabban veszi a zenét annál, hogy, jé, szól valami... Igaza van schawonak.
Tsebacsi
Vegyed csak, ha annyira tetszik és a szar hangért 300 dodót kiperkálnál. Hidd el, neki nem lesz se jobb, se rosszabb ettől.Reagálva a lentebbire:
Az korlátoltság, hogy egy idiótán kinéző, de főként szar hangzást produkáló hangkeltőt értelmetlennek tart az ember? Mert akkor tényleg korlátolt ő is, meg még sokan mások, akik elvárják, hogy ha már kifizettek egy talicskányi pénzt egy hangsugárzóért, akkor legalább szépen szóljon. Egy ilyen cső szerinted mit produkálhat? 360 fok, persze, azt... -
Megint egy újabb szójon' a dáré 360 fokba' termék. Az egy dolog, hogy nem látom értelmét, de ez az árcédula.
-
Ribi
nagyúr
Irodába is jó lenne 1 ilyen, csak drága szegény.
-
bteebi
veterán
Érdekes koncepció sokért. A kinézete még csak-csak elmegy (bár tényleg tök olyan, mint egy kávédaráló/főző), de azt nem tudom elképzelni, hogy megfelelő hangminőséggel lássa el a feladatát.
-
madgie
titán
-
Ha ezt te úgy el tudnád helyezni a lakásban, hogy nem néz ki idétlenül, és az asszony sem hajít a kütyü után az utcára (a százezres számla és/vagy a küyü megtekintése után), akkor ez pont neked készült. Kérdés tényleg az, hogy hány ilyen lakás van, ebből hányan terveztek ilyet venni, és ebből hányan járnának sokkal jobban sok egyéb dologgal.
-
szilagyiv
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Ráadásul egy kávédaráló így néz ki:
A cikkben szereplő cucc legfeljebb mákdaráló...
-
-
szilagyiv
senior tag
Kávét nem főz?
Nekem egyébként tetszik a dizájn, de pénzt nem adnék érte. -
És ha kapnál egyet ingyen, hova terveznéd rakni? A szoba közepére? Az asztalra a virág helyett? A konyha közepére?
(#7) Pete55555
Az ugye megvan, hogy ez 4 irányba sugároz. A tévék már 10 éve sztereók, most visszatérnél a szokol korszakba? -
Pete55555
addikt
Na, most vagy nekem van ízlésficamom, vagy csak szimplán ízlések és pofonok
Szerk - oké, nem vagyok egyedül
-
varydave
tag
Nekem személy szerint tetszik.
-
Valami iszonyat ronda, és használhatatlan. Nem tudom, mi történt a világgal, de ilyen bugyuta ötletekkel még 20 éves sem állt elő senki, most meg egymást érik az ilyen, meg ehhez hasonló baromságokról szóló hírek.
-
fero02
nagyúr
Úgy néz ki, mint egy kávé daráló. A nappali szégyenfoltja lenne egy kulturáltan berendezett lakásban.
-
Pete55555
addikt
Ez is drága, mint az összes hasonló cucc, de ez legalább tetszik, tényleg sokminden benne van, és szvsz a hangja sem lehet rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Túra és kirándulás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- RSS topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest