- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #17 üzenetére
Hát jó lenne.
(#20) Kanczy:
Amúgy meg azért húzza alá, mert nagol helyesírást nézi, nem magyart.
-
Zack Fair
csendes tag
*Fütty-fütty!
-
Thodeus
aktív tag
Sam Fisher (és emberei) vs Batman
-
julius666
addikt
valóban nem rossz trailer.
De azért eléggé rossz a szemetek (vagy csak túlságosan is hozzászokott a 3D grafikához), ha nem vettétek kapásból észre hogy CG. Az animáció valóban gyönyörű (remélem hasonló színvonalúak lesznek a cinematicok is), de azon kívül 2011-ben ez a szint már alap, pláne egy ilyen rövid trailer esetében.
Nagyon úgy néz ki, még ebben az évtizedben elérjük a valódi (nem csak marketingszinten) fotorealisztikus megjelenítést a renderelt anyagok esetében.
-
Kanczy
veterán
Köpeny. Bakancs. Nyelvtani példák, amiket külön felhoznak a nyelvtantanárok, mint trendi helyesírási hibát. Ráadásul itt még alá is húzza pirossal a böngésző...
Amúgy honnan kellett volna tudni, hogy mire gondolsz? Elég sok minden nem fog beleférni a játékba a szétnyitható köpenyen kívül
-
Gude
senior tag
Szeressük a batmanust.Rendes tag
-
Góliát
őstag
Nem bírom a denevérembert
, de most igen!
-
válasz
- = Zk = - #15 üzenetére
Nem arra gondoltam.
Én arra gondoltam, hogy mindent lehetett fejleszteni, ruhát, fegyvert, de pl a köppenyét nem. Ha emlékszel a régi Tim Burton féle batmanra, akkor a 2. részben volt egy olyan, hogy kinyitja a köppenyét, és denevér szárnya lesz neki, más formájú. (tudom játékban is szétnyitotta stb.) Örültem volna ha raknak be egy olyat a játékba, hogy nem csak a "hagyományos" köppenyt nyitja szét, hanem ezt a nem is tudom milyet..
-
Воланд
titán
Jöhet, már nagyon várom!
Szerk.: Jó lesz a jövő év, batman, me3.
-
Boxi88
őstag
Már az Arkham Asylum is nagyon jó volt! De úgy néz ki ez még jobb lesz!
-
Kanczy
veterán
Az elején nem tudtam eldönteni, hogy live action-e a trailer, vagy csak valami reklámot látok, de az eszembe sem jutott, hogy CGI. Valami egészen elképesztő... a játék pedig szépen besorolt a Mass Effect 3 ELÉ, és első nálam a várt játékok listáján
-
keIdor
titán
Jövőre is király játékok jönnek úgy látom.
-
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
What?
Én szerintem másra gondolok.
-
Darth_Revan
veterán
A végén a riadó hang...mintha a Commandos 1-ből lenne
-
Janika!2
aktív tag
válasz
Black Dragon #2 üzenetére
Én is tényleg azt hittem először , hogy élő ember...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Black Dragon #2 üzenetére
CG-től már ez az elvárható szint.
-
Hatalmas lesz!!!
Remélem sok újítás lesz benne. Bát szeritnem ami nekem kellene, azt nem rakják be. -
- = Zk = -
félisten
ez biza nagyon komoly
mikor batman tökön "talpalja" a faszit, nem gyengén megzörrent az én zacsim is....
-
Gude
senior tag
Nagyon kemény lett ez a videó!Most már csak egy ütős kis gameplay kell
-
Black Dragon
addikt
Én komolyan azt hittem, hogy az elején az a faszi élő ember.
Mármint tényleg valódi.
Iszonyat állati a grafika, valami eszméletlen.Minden elismerésem a Rocksteadyé.
-
mnmlst
tag
jó lesz, jó lesz... várós!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest