- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldi
csendes tag
Sziasztok!
Azokhoz intézném a kérdésem,kérdéseim,akik megvették az eredeti játékot...
Nos azt fontolgatom,hogy megveszem a gamet eredetiben,de csak ha bizonyos dolgokra megkapom a választ...
Az első dolog...Van két öcsém,akik szintén nagyon szeretnének játszani vele,és nem tudom,hogy működik ez az eredeti játékoknál,vagy kiváltképpen ennél a gamenél...hogy zajlik ez a neten való beregisztrálás,stb...ha egyszer én feltettem a saját gépemre,bereggeltem stb,akkor ettől függetlenül,fel tudjuk majd tenni a másik 2 gépre,is,hogy ők is tudjanak játszani?Vagy egy kulcsot csak egyszer lehet aktiválni,egy gépen???
Hogy zajlik ez az egész,mit,miket kell tudni róla,leírnátok részletesen?
Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségnyújtást! -
SzlobiG
félisten
válasz
medvezsolt #104 üzenetére
Akkor high fizix beállításnál biztos véletlen írja egy gtx 580 mellé hogy társkártya kell...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
medvezsolt #104 üzenetére
A guru3d-n tölthető a legújab 290-es béta fw a batmanhoz reszeltek a driveren.
-
medvezsolt
senior tag
társkártya a fizix miatt?? Kizárt, hogy csak azért vegyek egyet
Egyébként a Batman első része is tökéletesen futott a fizix bekapcsolásával. Tehát itt program hiba van, nem pedig az, hogy szar a fizix. Jön a pecs majd és orvosolja. Ennyi.
Nem kell emiatt figyelni az új nv drivert sem. -
SzlobiG
félisten
válasz
WongFeiHong #99 üzenetére
Kapcsold ki, vagy vegyél mellé társkártyát.
Ez az nv politikája...
-
válasz
WongFeiHong #99 üzenetére
Nem cseszték le neked kevés a géped. Egy 580 a grafra, meg még egy a fizikára. Egyszerű.
-
WongFeiHong
senior tag
Azért ez vicc hogy normál physx beállitással leesik az fps 25 alá is. És mindez dx9-ben még csak! Persze ha kikapcsolom jól megy csak akkor mi a frásznak van az 580-om???
Kedves fejlesztő bácsik ugyanúgy elcseszték a Physx-et mint az Asylumban Nvidia ide vagy oda. -
Jimy83
aktív tag
Az nem rossz gondolom a sztori lehet kb 60 % többi meg a mellék küldik stb.
Tomcat : Én régebben cserélgettem a hardevereket a gépbe , de most már nem látom értelmét . Az egyik ok hogy olyan játékok jelennek meg amik ha normálisan vannak optimizálva vígan elfutnak / lsd BF3/
A másik pedig hogy alig hoznak ki valamit PC-re , ha netán mégis akkor meg simán lehet egy összedobott rossz portolás . -
Tomcat
őstag
Az az érdekes hogy hogyan nézne ki a cucc ha teljesen DX11-re tudnák optimalizálni az egészet úgy hogy a játékkonzolos futtatás lehetőségét még opcióként is elvetnék a fejlesztők, mint egy "PC DX11 only" címnél lehetséges lenne.
Persze ez manapság a játékkiadó cégek konzol-orientálódása, profitéhsége és együgyű buta döntéshozói logikája miatt szinte kivitelezhetetlen lenne.
A legtöbbünknek ma már sokkal korszerűbb, nagyobb számítási teljesítményre képes PC-ink vannak otthon, mégis kénytelenek vagyunk a ma már nem igazán korszerű konzolokra írt, majd onnan átportolt címekkel terhelni a gépeinket holott sokkal de sokkal többre lennének képesek, de szándékosan nem használják ki hogy ne tűnjön akkorának a szakadék a két tábor között. Kár hogy ez a néhány hozzám hasonlón emberen kívül igazából nem érdekel senkit sem. -
Dx9-ben is nagyon szép. A játékidő még annál is.
9 óra és nem vagyok 30%-on.
-
Jojo5
őstag
Elég meredeken hangzik a téma, de előbb utóbb megoldják a problémát...
-
->Raizen<-
veterán
Egész jó a batman onlive-on keresztül kipróbáltam.
-
Tomcat
őstag
A följebb lévő hozzászólásomnál a linken lévő videon jól megfigyelhető hogy mit hoztak ki a PC-s verzióból a modderek, azaz milyen lenne (lett volna) pl. a GTA IV ha PC exclusive kiadás lett volna és nem kellene a konzolok hiányosságaihoz butítani ráadásul teljesen optimalizálatlanul hanyag munkával kiadava.
-
Jimy83
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #89 üzenetére
Visszatartják a konzolok a játékok minőségi és látványbeli fejlődését az fix , de mivel ezekbe van a pééz egy darabig így is marad.
-
Tomcat
őstag
válasz
Mr.Csizmás #87 üzenetére
Így igaz, sőt az Enhancer mod alkalmazásával szinte már filmszerű a látvány úgy hogy a gépigénye nálam nem igazán változott a sima 1.0.7 változathoz képest.
GTA IV HD mod -
Jimy83
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #74 üzenetére
Főleg Pc-re.. nehogy olyan legyen mint a saint row ott dx11 és dx9 tök mindegy milyen grafikai beállításon 15-20 fps és lagol .
Fel nem foghatom hogy lehet így kiadni valamit , nincs aki tesztelje ?
És akkor felhozhatnám példának még a Raget ami szintén város volt és trágya portolás PC-re.
Akkor most a PC felhasználok várjanak még pár hónapot egy patch-re -
Tomcat
őstag
Azért egy HD6970 CF-nél nem sok erősebb konfiguráció létezik. Ha meg nem megy nagyritkán valahol a CF akkor egyetlen HD6970 is bőven elégséges teljesítményt szolgáltat a maximális látvány mellett is. Azért arra ma már minden fejlesztő ügyel az AAA kiadások esetén hogy a CF/SLI támogatás meglegyen. Más kérdés a CF és az SLI hatékonysága, teljesítménykifejtése.
-
Gabor343
tag
Hát én az ilyenek miatt szoktam inkább konzolra megvenni a játékokat. Ott azért jobban letesztelik még.
Bár manapság már ott is előfordulnak komolyabb hibák... -
medvezsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Szerintem nekem az lesz, hogy elsőre végig tolom dx9-ben, aztán másodszorra dx11ben
Bár lehet mire elsőre megcsinálok minden achit meg rejtélyt.. addigra jön a dx11 pecs
-
Silenzio
addikt
Vistaboy, a hírben feltett kérdésedre: ne csinálj ebből ilyen nagy ügyet. A játék ugyanaz dx9 és dx11 alatt is. A hardveres PhysX hiánya jobban rányomja a játékra a bélyegét, ha AMD-d van. Szépen leteszteled, aztán egy update formájában beszámolsz a két mód közti különbségről. Az előzetes képek alapján amúgy sincs sok különbség dx9 és dx11 közt. Mint általában.
Landon: pedig a játékok túlnyomó többsége már a megjelenés napján tökéletesen megy. A patch-ek inkább a multit meg a stabilitási hibákat orvosolják. Most úgy jött ki a lépés, hogy a húzónevekkel több a gond. Hát, istenem.
A CF ma már annyira ritka és extra dolog, és mindig olyan sok múlt a driverek állapotán, hogy sosem akartam több kártyás rendszert. Inkább egy, erős vga-t éri meg használni. Ergo sajnos a több monitoros rendszert hosszú távon el lehet felejteni, jó ha 10-ből 4 játékkal megfelelő, a többihez úgyis több, erősebb vga kéne maxon.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Manapság általános, hogy nem csinálnak a fejlesztők AFR barát motorokat, így ha nem partnerprogramos a játék, akkor csoda ha megy a CF, vagy az SLI. Ha menni is fog, akkor is valami workarounddal. Lásd Skyrim. Átlagban nagy a sebesség, de a távoli tárgyak megjelenítése rossz AFR-ben, és vannak framedropok. Ez lassan általános lesz. Az sokkal nagyobb baj, hogy teljesen nyilvánvaló hibákat nem vesznek észre, mint amiről a hír ír. Minden konfigon előjön, és kiadják így.
-
proci985
MODERÁTOR
fenét nem, SiN elfért egy 700megás cdn, végső patch meg valami 110mega volt. az akkoriban hatalmasnak minősült (3-4 óra isdn vonalon). ja és persze egy bizonyos patch előtt a játékon nem lehetett továbbjutni (ez ilyen 20-25óra játékidőnél történt), amit a patch megoldott, de ahhoz meg új játékot kellett kezdeni.
-
Landon
addikt
Omg... Ez mar tenyleg a legalja. Nem is tudo mar epp melyik aktualis jateknal, amikor ment az aktualis AMD ocsarolas a gondok miatt, mondtam hogy csak varjuk ki a Batman AC-t, na majd ott lesz aztan minden ami csak osszejohet.
Egyebkent Assassin's C Revelation-nel is halott az AMD... CF kilove, grafikai bugok. Mar fel se huzom magam rajta mert eleve 2 hetet rateszek a megjelenesre min. Az az ido kb amikorra jatszhatova vallik valami manapsag...
Ezeken idegeskedni mar nem szabad. Nem eri meg. Legtobben ugyse fizetnek a jatekokert akkor meg semmi joga azoknak szidni a fejlesztoket. A gond azoknal kezdodik akik a negkeresett penzuket dobjak ki egy hulladekert.
Persze ez a story egyik resze. Mert lehet hw oldalrol is nezni hogy kiadtam x osszeget egy jobb hw-ert es meg is megy a folyamatos szivas vele, de ez se teljesen igaz mert ket oldalu a dolog akkor is. De olyan meg sose lesz hogy a fejleszto is belead mindenr es a hw is tokeletes lesz a driverekkwl egyutt. Ez senkinek nem gazdasagi erdeke rovidtavon PC eseteben ahogy itt tobben is mondtak. En csak arra vagyok kivancsi hogy konzolon mikorra erjuk el ehhez kozeli allapotot. Mert konzolon is megy am a warez rendesen csak MEG nem akkora mertekbe de ahogy fejlodik a dolog ez ugy valtozhat. Pl kulso HDDrol valo lemezkep beolvasas 360nal csak hogy egy dolgot emlitsek. Es akkor itt mar nem is a koltsegek megsporolasarol beszelunk mint inkabb kenyelmi szempontokrol... -
Sennalacy
aktív tag
Szerintem teszteld le DX9-ben, és ha csak performace gondok vannak vele,, de indítható, akkor készíts állóképeket a DX9 és DX11 közötti különbségről, úgyis többnyire csak úgy lehet észrevenni a különbséget. Ez pedig DX11-es diavetítés mellett is megoldható.
-
nanorambo
őstag
Ez azért van mert, ma már csak (CSAK) konzolra fejlesztenek. Hiába mondanak mást.
Néhol 100-150 ember dolgozik a játékon abból kb 5 foglalkozik a PC-s portolással (már ha van egyáltalán) , de szerintem még annyi sem. A konzol a nagy "fejőstehén" és ad is tejet rendesen. A PC nem. A kiadók jönnek, hogy jajj levarezolják a játékokat, igen ám, de miért is adjanak 10.000 Ft-ot az emberek ilyen igénytelen portolásokra. Én olyanról is hallottam, hogy a GTA 4 PC-s verziója alatt konkrétan gyárilag egy xbox360 emulátor futott. Inkább döcögött. Az a vicc, hogy most amikor a konzolok hardverileg ennyire háttérbe kerültek a PC-kkel szemben, most is leszarják ezt a piacot és ilyen ótvar módon állnak hozzá, akkor mi lesz az új konzoloknál? Én megkockáztatom, hogy töredék játék fog kijönni PC-re mint konzolra. (sokkal kevesebb mint eddig) és még a portolással sem fognak szenvedni. A PC-s játék"ipar" nem haldoklik, hanem megölik...
Persze a hardvergyártóknak is kell bevétel (konzolokon kívül) úgyhogy majd lesz egy crysis 3 PC-re meg pár hiper gépigényes játék, hogy vegyék a bivaly VGA-kat meg procikat azért, hogy aztán semmi ne használja ki a bennük rejlő erőt. Valaki vesz egy dx11-es kártyát 100-ért vagy 60-ért és akkor ne kapcsolja be ezt a módot, mert bugos? HÁHÁ ezek idióták -
Lézerparaszt
őstag
Nem divat ma már működő játékot kiadni.
-
wolfman
veterán
A napokban azon gondolkodtam, hogy már kb. 2 éve majdnem minden AAA név mikor megjelenik tele van orbitális hibákkal, de olyanokkal, amitket NEM SZABADNA BENNE HAGYNI és amiket ha normálisan tesztelnének NEM IS MARADNA A JÁTÉKOKBAN! Idegesít és unjuk! Aztán eszembe jutott, hogy majd a Batman, hát az előzővel se volt gond, majd most megmutatja. Jah, megmutatta, hogy ezt is el lehet b.szni, de nem kicsit, nagyon!
Remélem majd még lesznek egyéb hibák is, amitől ezt is 10 perc után be..szom a sarokba, hogy majd egy év és 4 patch után vegyem elő ahogy sok mást is hosszú ideje!
Pl. én már a beharangozó trailereknek se hiszek, mert közük nincs a valósághoz!
Aki tud üzenni a fejlesztő csapatoknak az mondja meg nekik: Szedjétek össze magatokat, mert ez így nem lesz jó!
-
Löncsi
őstag
válasz
Sirandrish #65 üzenetére
Lehet igazad van..
Mind1, jövőre jön next-gen dobozka, akkor majd az nVidia és az ATI is elgondolkodik, mert ezek után a DX15 sem fogja eladni ezeket GPU-kat, ilyen software támogatással.
Itt van most a Skyrim is, a maga DX9-es módjával, szépen fut és jól néz ki, nem értem minek erőltetik ezt a DX11 témát ha nem megy.
-
Shing
őstag
Jajj, véletlenül túl jóra sikerült a mesterségesen tákolt gépigény.
-
Löncsi
őstag
Komolytalan. Főleg amilyen VGA árak vannak.
Vajon kik fogják ezeket a fölösleges köröket előbb megunni?
A HW gyártók, a fejlesztők, vagy a játékosok?
-
Gergosz2
veterán
de azért ti is érzitek , hogy kéne már valami .
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sirandrish #59 üzenetére
Sanszos!
-
törölt tag
Teljesen igazad van,mielőbbi törvényi szabályozás kellene a végtelenül etikátlan kiadók megrendszabályozására.Demó kötelezettség kellene minimum kötelezően,valamint az is,hogy a 3-4 órás single játékidős gémeket csak low budget árkategóriában lehessen értékesíteni.Az meg már nem meglepő,hogy manapság minden előzetes nyilatkozattal szöges ellentétben, szinte minden megjelenő játék konzolport.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Sirandrish #51 üzenetére
hidd el nekem is tele van vele a tököm.
nem tudom de jó lenne már valami független ellenőrző szervezet ami megnézi hogy fut-e az a játék normálisan, és ha rábólintanak akkor lehetne kiadni. Nem azt kéne vizsgálniuk hogy jó-e vagy rossz -e játék , hiszen azt mindenki maga dönti el.Bár itt vezetném még be hogy minden játékhoz kötelezően adjanak ki egy demo verzióT , hogy lássa az ember nagyjából mit kap a pénzéért.
Azért nem kis pénzek mozognak itt játékiparban és szerintem senkinek sincs kedve kiadni 10k körüli összeget egy játszhatatlan játékért ami lehet nem is tetszik neki. -
GegeWarrior
senior tag
Nem mintha érintene, de akkor is szemétség hiszen több, mint egy hónappal el lett tolva a megjelenés. Sőt + egy héttel megint.
Akkor az alatt mit csináltak, egymást nézték a készítők????
Mindegy szerencséjük, hogy kurva jó játékot csináltak.Már alig várom a pénteket.
-
Végül is semmi, csak akkor meg az a kérdés, hogy miért csúszott annyit a játék? Mert elméletben azért, mert a dx11-et beletuszkolják, most meg az a hír jön ki, hogy aki tudna dx 11-el játszani, az játszon 9-el, mert nem jó a 11, nem fejeztük be rendesen.
Akkor mit csináltak ennyi ideig? Gondolom már eltolni megint nem akarják hetekkel így kiadják hibásan a játékot. -
Gergosz2
veterán
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Szerintem nem szarták le annyira csak nem a fontossági lista élén volt.
Biztos vagyok benne hogy komolyabb gondok is voltak/vannak ott mint dx 11.Ezért is lett eltolva a megjelenés , hogy valamilyen szinten kiadható formába kerüljön a játék.
-
anulu
félisten
képtelen vagyok felfogni, hogy pár évvel ezelőtt hogyan voltak képesek úgy játékot megírni, hogy nem lehetett patchelni, mert a gép (PS2 / XBOX / net nélküli PC) nem adta meg a lehetőséget...
-
buzus
aktív tag
Hát most mi lesz?!! Semmi.
-
WayneGace
őstag
Én megemlékszem DX-9el, csak a játék legyen jó. Ha meg csak szép, de unalmas, az játéknál nem elég számomra.
-
petya1992
tag
Nekem ez nem meglepő hír
Szinte számítottam rá hogy lessz valami -
Dreamie
őstag
Miért van az, hogy már meg sem lepődök...
-
Hát nekem úgy is dx 9-cel fog menni, de azért elég vegyes érzelmeket kelt bennem, hogy csúszott nem keveset és egy patch-el fog indulni a játék dx 11-el. Mit csináltak akkor ennyi ideig? A dlc-ket készítették és dörzsölték a kezüket hogy majd mekkora lóvét húznak ki az emberek zsebéből? El tudom képzelni... Már várom péntek este 7-órát.
Azért csak kíváncsi vagyok rá.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Gyakorlatilag minden DX11-es játék full DX11-es kódot tartalmaz. Ez az egész alapja. A DX9-es kód foltozása nem jó, mert már a DX10 sem kompatibilis a régi API-val. Pontosan ezért tudta az MS bevezetni a VSCB kizárását, mert nem kellett törődni azzal, hogy a régi DX9-es kóddal mi lesz. Az persze más kérdés, hogy a DX11.1-ben visszatér a VSCB, mert a különböző mobil GPU-k, és a virtuális memória támogatás körüli kavarás megköveteli, hogy ugyanarra feladatra több eljárás legyen.
DX9-re nem kötelező natív kód. A DX11 tartalmaz egy leskálázót, ami a DX11-ben megírt kódot változtatás nélkül leskálázza DX9-re. Ez persze csak WDDM 1.1 alatt működik.
-
-
smkb
őstag
DX11 Hype... istenem, de agyon volt hypeolva 2 évvel ezelőtt, minden vga hírben ettől kellett élvezni, hogy az 5 ös szériás AMD vga-k piacra kerülésével eljő a kánaán, a vizálorgazmus ... folyamatosan ment a mit fog érni az élet DX11 nélkül...
Meg lehet nézni a DX11 adta "hatalmas" élményt. Van olyan játék, ami full DX11 motorra épül, és a DX9-re nincs neki natív, és aVista/Win7 alatti visszafele kompatibilitás/skálázódást használja ki? Nulla.
Az egész DX11 csak kolonc a fejlesztők nyakán, legjobban annak örülnének, ha nem lenne, nem kéne vesződni holmi DX11 patchekkel meg hasonlókkal...
Bug bug hátán szinte minden játékban, meg masszív lassulás, ha nem akkor meg azért nem mert észervétlen... jó nagy marketing kamu volt ezt 2 évvel ezelőtt agybafőbe nyomatni...
-
keIdor
titán
PC Gaming 2011... és csodálkozás megy itt a fórumon, hogy milyen kicsi a PC-s eladás...
-
Tomcat
őstag
válasz
hackeeeee #18 üzenetére
Hát ja, de az elmúlt 10 év során az ATI/AMD alapú rendszereimnél az ilyen TWIMTBP játék futtatása során olyan "kellemes" meglepetések értek hogy hiába rendre a legjobb ATI/AMD kártyákból összerakott CF konfigon futott ha az "optimalizáció" miatt az elméletben hasonló teljesítményű nVidia alapú konfig a hihetetlen fantasztikus optimalizálási munkáknak köszönhetően jobban is teljesített. Azóta jön rám a lábrázás meg konyul lefelé a szám egyből ha meglátom a logót mert tudom hogy itt sem sok jóra számíthatok.
Más kérdés hogy ma már más okok miatt nem játszok, de azért figyelemmel követem az eseményeket. -
hackeeeee
Jómunkásember
Amúgy igen..
Esetlegesen meg lehetne tenni azt, hogy teszteled DX9-ben, és olyan helyen lőni képeket, ami elég látványosnak mondható, és ha jó lesz a DX11, akkor összehasonlításként kibővíteni a cikket a dx11-es képekkel, tapasztalatokkal.
-
->Raizen<-
veterán
Bőven jó a dx9-es módban is a játék úgy is nagyon szép lefogadom! Jöhet a teszt.
-
Janika!2
aktív tag
Szerintem,nyugodtan tesztelheted dx9-ben is,később csatolsz hozzá egy plusz cikket ,hogy mennyivel látványosabb meg hardverigényes stb stb stb...
-
szurmais
csendes tag
"Ehhez segítséget is nyújtottak nekünk, a játék hivatalos topikjában elmondják, miként kell DX11 helyett DX9 alatt futtatni a Batman: Arkham Asylum című programot."
Gondolom ez elírás. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem hiszem, hogy szándékosan csinálják. A gépigény növelése lehet opció, de az nekik is rossz, hogy használhatatlan a DX11-es kód. Valószínűbb, hogy az van a háttérben, hogy a legjobb szakemberek a Tegrára készítik a tartalmat, így a PC-re a kevésbé tapasztalt programozók jutnak.
-
Xaels
félisten
Ez pont az a játék ahol lesz@rom a Dx11-et, Az előző rész is baromi hangulatos volt nélküle, nem hiszem, hogy annyival szebb lenne vagy inkább úgy fogalmazok, hogy látványosabb.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Te gyártanál valamit veszteségesen? És ha igen, vajon meddig tartana, amíg csődbe mennél?
-
Brutális eb
addikt
Ezért nem veszek megjelenéskor játékot.
Ha egyáltalán.....
Pofátlanság amit mostanában pc fronton művelnek. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Valahogy így gondolom Én is.. Manapság ez a divat...
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Dolgozhatnak, csak épp ha az így belefektetett energia és pénz nem jön vissza az eladásokból, akkor a veszteség bedöntheti a kiadót és/vagy a fejlesztőt. Márpedig ebben az esetben a PC-s játékokból nem maradna más, mint az MMO-k és az indie játékok.
-
havasa
aktív tag
A cikk előzményeinél szerepel a következő írás: Batman: Arkham City - A PC változat előnyei.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
A konzolok nem rendelkeznek DX9 API-val. Saját felületük van. Már mondtam, hogy az Xbox 360 API-ja tud olyat, amit még a DX11 sem.
Egyébként erre lennének a gyártói partnerprogramok, így a fejlesztők helyet megcsinálja más a munkát. A Batman esetében például ott az NVIDIA TWIMTBP program. Persze világos, hogy a legjobb szakemberek már a Tegrára dolgoznak, de nem hiszem el, hogy nem volt erőforrás a Rocksteady számára. Valószínűbb, hogy valamit elrontottak, és nem tudták tovább húzni a megjelenést. Majd jön a patch. -
Angel1981
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Egyetértek!
Mi lesz veled PC játék? -
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Eltolták a PC-s megjelenést...lett volna rá alkalmuk...csak leszarták..
Mellesleg ha így is lenne akkor sem a konzol hibája hanem a fejlesztőké.
Senki sem mondta nekik hogy a konzol legyen a célplatform a PC meg csak töltelék.
Azt sem mondta neki senki hogy ne dolgozzanak ugyanannyit vagy még többet a PC-s verzióval. -
WongFeiHong
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
De ha nem lennének konzolok akkor ezekszerint pc-re se jönne játék.
-
Mr.Csizmás
titán
no flame, de ez is a konzolok hibája...fix dx9-es hardver, arra elkészítik a játékot, aztán a pc-s port az x86-ra fordításon kívül abból áll, hogy rátákolnak egy dx10/11 rendert, ami aztán vagy bejön, vagy nem....
-
Sirandrish
legenda
Vicc!
Erre mást nem tudok mondani...húzzák a megjelenést mint egy rágógumit aztán kiadják úgy hogy nem működik rendesen...hát gratulálok!Szerintem DX9el is megnézheted..max a grafikát majd csak DX11en értékeled..
-
SzlobiG
félisten
Nem lepődök én már meg ezeken.
-
WongFeiHong
senior tag
Szépen húzták-halasztották a megjelenését erre megint egy félkész játékot kap az ember.Kezdem unni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest