Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcp
tag
válasz
stratova #100 üzenetére
egyrészt az üzleti szolgáltatás csomag, másrészt legyünk őszinték, ha leülsz valamelyik nagy szállító (Lenovo, HP, DELL trióval vannak tapasztalataim) tárgyalni egy nagyobb méretű vállalati csomagról idehaza (ami több százas/ezres nagyságrendben tartalmaz PC-t+notit), akkor ők maguk sem fognak az árajánlatba AMD-re épített rendszert adni. (Ilyenkor pedig senki nem fog felállni, és jelezni, hogy de mi azt akarjuk, hogy mondjuk az összesen 6 féle kategóriába sorolt gépeknél a 2-es kategóriában legyen AMD, mert ott éppen a zöldek a jobbak/olcsóbbak).
Volt szerencsém/szerencsétlenségem végigülni egy pár ilyet, ebben a volumenben már nem igazán lehet árelőnyről beszélni AMD-Intel fronton, mert teljesen egyedi ajánlatok készülnek, amik köszönő viszonyban sincsenek a listaárakkal, és ahol nem ritkán egyszerre veszel hardvert-szoftvert-szolgáltatásokat, és én személy szerint még soha nem találkoztam olyannal, hogy valamelyik cég is AMD-t ajánlott volna.
Másrészt a cégek ilyen méretben már gyakran komplett termék sorozatot vesznek a gyenge ügyfélszolgálatos PC-től kezdve az ultra portable vezetői csoda notikig, és ilyen esetekben nem probléma, ha azonos platformra épül a cucc ebben pedig valamivel jobbnak érzem jelenleg az intelt (ilyen környezetben pedig már egy i3-as grafikus alrendszere is kb ágyúval verébre kategória, a kutyát sem hatja meg, hogy az AMD-nek mennyivel van jobb, meg fullHD, meg játék ez kb olyan, mintha azt néznénk, hogy a nagyfőnök A8-as Audit vagy 7-es BMW-t vegyen, mert csak az egyikhez van vonóhorog -
Prof
addikt
válasz
stratova #193 üzenetére
Jól mondod, én azért abban bízom, hogy nem ultra beállításokkal megy majd szépen FullHD-ban is.
Nem hc gamerkedni akarok vele.Persze nem Metro2033 féle hulladékokra gondolok, csak ilyen Farcry 3, Crysis 3-féle indie cuccokra
Viccet félre téve Trackmania 2, Dio 3, Gw2 stb szintű cuccokra gondoltam. -
Prof
addikt
válasz
stratova #187 üzenetére
Köszi szépen a részletes listát ,nagy részét már néztem én is.
A Gigabyte 2442-ese érdekelne majd [link] hogy mennyire melegszik. A 620, 6490, 7570 és hasonlók nagyon kikapnak a GT 640M-től, fullhd játékra alkalmatlanok a notebookcheck-es mérések szerint.
Az Y480, Z480 nagyon bejövős lenne ha nem fényes képernyője lenne
Nem értem miért business class privilégium az, hogy lehessen látni a képernyőt rendesen.
Pedig a Lenovo-nak megírták a userek mit akarnak [link]
Amúgy fura, hogy a linken reklámoznak Y480-hoz GT650, 660-at is [link] de végülis csak 640 LE megy bele.Bár meglepődtem hogy mind Pavilionban, mind Inspironban jön már idén matt képernyős, ami bíztató a jövőre nézve. (bár mindkettő 15colos
Nem érdekel, hogy nagyon vékony legyen, de ne legyen 2-kgnál nehezebb , meg az Alienware azért az már tényleg túl vastag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD a mobil termékek májusi bejelentése mellett az OEM partnereknek is szállítja az asztali megoldásokat.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Hardcore café
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10500 - 4.5 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest