- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Akkor nezd meg jobban, mindket lap kodneve 7596, a revizio szamuk is megyegyezik. Ne csak nevre hasonlitsd ossze hanem nagyitsd ki a kepuket es ugy. Persze az FX-nel a PCB via huzalozas es a foglalat masszivabb. DE a mezei AM3 is kepes lenne tamogatni az FX4000 szeriat. Amugy meg az MSI az elso kozott volt aki tamogatta a Core Unlock-ot, illetve az FX tamogatast AM3 lapban. Ebbol az latszik nem nagyon foglalkoznak az AMD iranyelvekkel. A tamogatast pedig ugy ertem, hogy jo a tamogatasuk, hiszen van idei BIOS is (3 even ativelve) es az FX BIOS-ban is elsok voltak. Pont akkor irtam rajuk, hogy lesz-e tamogatas es igertek. Ezert haborodtam fel. Nem felreerteni. Ha most vennek ilyen lapot nyilvan nem lenne gondom, mivel valasztanek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Garmin topik
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest