- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
Az megvan hogy nvida driver-en belül korlátozható az fps? Tehát nem a kártyákkal lehet a gond szerintem. Szimplán valamilyen módon vállalni kellett a felelősséget az evga-nál.
Ez csak egy opció. De a játékot tuti nem hibáztatnám.Ezt inkább rád bízom.
-
Reggie0
félisten
Firmware-t(hivhatjuk biosnak is) letolteni, meg esetleg a kiegeszito szoftvereket. Azt honlap alapjan ugysem fogod tudni eldonteni, hogy melyik kartya a jo. Mindegyik gyarto honlapja szerint hudejo a kartyajuk, az esetleges szeriahibakrol sosincs marketing anyag...
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Jaja, ezt értem. De ha már azt letesztelnék, hogy egy konkurencia kártyájánál egy releváns mérésben halkabb / alacsonyabb frekvenciájú, az már azt jelenti, hogy annál halkabb
Reggie0: Jókat írsz. Valójában akkor mire is valók a videókártyák honlapjai? Semmire....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azért ez eléggé kínos szituáció.
duree54
-
Danex
addikt
Az a baj, hogy a hangerő mérésére is egy tucat szabvány lehet, illetve a legfontosabb szerintem, hogy milyen az a zaj.
Magas szélzajt kevésbé tolerálják az emberek egy mélyebb hanggal szemben, de pl a hullámzó hang is irritáló.
És utána jön, hogy 30 cm-ről vagy 1.5m-ről mérték azt és ott is milyen eszközzel, hány fokos szobában, gépházban volt-e vagy sem. A hangot mérni az egyik leglehetetlenebb feladat. -
PuMbA
titán
Az épp pont nem érdekel. Engem az érdekel mindig, hogy egy kártya mivel jobb egy más gyártóénál (pl. csendesebb venti) és ez nem derült ki A gyártók közötti pár tíz MHz-es eltérések lényegtelen infók. Ezért elég öngól a honlapjuk és látszik, hogy nem volt rá ember, aki átgondolja, hogy mit és hogy.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Drága, de legalább gyárilag szar.
-
antiapaladin
csendes tag
válasz kakuk.tamas #7 üzenetére
Csak nem, cégünknél a napi több 10e legyártott erősítő, rádió mindegyike tételesen megröntgeneződik. Automatizálva persze bár az önmagában még nem garancia a minőségre.
-
GreatL
őstag
Evganál már sokadik probléma... Gagyi?
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
haxiboy
veterán
válasz antikomcsi #4 üzenetére
Sajnos ez globális probléma mióta bevezették az ólom mentes forrasztást. Láthattuk ezt már az Xbox 360, PS3, és rengeteg más termék esetén is (pl. Billentyűzeteknek 1-2 kapcsolója elkezd nem érzékelni) ez mind mind erre vezethető vissza. A legszomorúbb az egészben hogy manapság már teljesen kezd elfogyni mindenhonnan a jó minőségű forraszanyag, így később a javításuk is nehézkes lesz ezeknek a termékeknek.
A felületforrasztott alkatrészeknek ez a halálukPár hete egy raid vezérlő (kifejezetten tud melegedni terhelés alatt) kiszedése után maradt a kezemben néhány rosszul forrasztott alkatrész...ráadásul ez sem az 5000 forintos kategória volt hanem egy Microsemi 3154-8e ami alsó hangon is 200k fölött van...
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
kakuk.tamas
addikt
Több ezer darab terméket nem fognak xray-ezni. Ott a sor végén az AOI, azt cső. Amit kidob az megy repairre, ami átmegy, megy a teszterekre. Aztán mázli kérdése minden.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
TheJoker4s
csendes tag
Nemrég vettem egy EVGA RTX 3080-t, de még nem próbáltam ki, mert nem jött meg minden alkatrész amit rendeltem hozzá. Remélem leég a picsába az egész!
-
Semplar
őstag
Vevő erre a reklamációs pultnál
[link]Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
antikomcsi
veterán
Ugyan már, semmi gond, belépő szinten ilyen pár centes termékeknél belefér.
-
E.Kaufmann
veterán
Pl munkaköpenyben rohangásznak a gyárban, mindenféle excel táblázatokat szerkesztenek, adminisztrálnak, kávéznak, sztorizgatnak, stb...
Ja hogy jó legyen a termék? Az nem rajtuk múlik. Ők nem játszottak az Amazon játékával[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
nagyúr
Aha azt' akkor mire van a MEO?
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest