Hirdetés
- Ryzenes barebone-t villantott a Shuttle
- Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- Passzív Radeon RX 5700 XT a Sapphire fémjelzésével
- Szögletes iMac, kockaházas Mac Pro és olcsóbb monitor is érkezhet az Apple-től
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Hozzászólok Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Még egy szereplő az OLED piacon, helyes, alakul ez.
A körítésre leszek kíváncsi, főleg az oprendszerre és távra, meg, hogy ők képesek e lesznek az 1Gb-es lant beletolni végre.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot Keresek!/
-
mad823
aktív tag
Hacsak nem az USÁban élsz, akkor tök mindegy lesz neked.
Amúgy pedig onnantól, hogy mindenki az LG-től veszi a panelt, nem igazán fog óriási árverseny kerekedni. -
Robi BALBOA
őstag
Még nem.
Az LG nagyon nyomatja az OLED-et, meg más technológiák is "kezdenek" beérni, így szerintem az LG úgy el fog árasztani mindent OLED-el, hogy azt öröm lesz nézni.
Persze nem 100k-ért fognak futkorászni, de már az is jó lenne, ha 48-55"-osak 300k alatt kezdenének.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot Keresek!/
-
Tengri
senior tag
válasz
Robi BALBOA #3 üzenetére
"Persze nem 100k-ért fognak futkorászni, de már az is jó lenne, ha 48-55"-osak 300k alatt kezdenének. "
Bizony jó lenne...de sajnos nem így lesz. Viszont egy év múlva talán 300k alá bekúszhat a lassan megjelenő idei 48" széria ára."Van olyan döntés, aminek az ára örökké tart." (Janne Teller)
-
MeszesKPT
őstag
válasz
Robi BALBOA #3 üzenetére
Amíg nincsen valódi verseny, szerintem kár ilyesmiben reménykedni.
-
Duree
veterán
Sajnálom, hogy ez a márka nem szerepel shol sem az európai kínálatban, én láttam Amerikában Vizio tévéket Kmartban és igen meggyőző volt mind a kép minősége mint az árazása.
-
Robi BALBOA
őstag
Pont ezt találgatják az OLED topikban, hogy a 48-as azért lesz 55-ös árban(vagy drágábban), mert rá lehet aggatni, hogy "Über Gamer OLED monitor" stb...
(#5) MESZESKPT : Tudom, kicsit elkalandoztam.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /SLOT A lapot Keresek!/
-
Tengri
senior tag
válasz
Robi BALBOA #7 üzenetére
Rendszeresen olvasom
"Van olyan döntés, aminek az ára örökké tart." (Janne Teller)
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A Vizio hosszú várakozás után 4K HDR OLED televíziókkal támadja a felső kategóriát
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- [Re:] Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- YouTube
- Revolut
- [Re:] Alcatel 1B (5002H) - egy B-terv
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spotify
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG PK3 bluetooth hangszóró ELADÓ!
- nJoy Horus Plus 1500 szünetmentes táp ELADÓ!
- HP Probook 645 G1 ÜZLETI laptop home officera v. iskolásoknak, FULL HD, 16GB RAM, 4 magos CPU
- Acer Nitro 5 AN515-55-704p I7-10750H, 1TB, 16GB, 1650TI, 3 év magyarországi Acer Garancia
- V7 23" LED Full HD Monitor 27 " LED236W3 HDMI VGA
Állásajánlatok
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest