Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
rögtön sejtettem ám

-
sien
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
dehogynem, több fekvőtámaszt kellene nyomnod

-
sien
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
azért ez engem is meglep, a 6 éves fiaim elég jól bírják az ipad használatát, napi 5-6 órát biztos hogy van kézben, de tőled hallok először arról hogy fárasztó. persze ez nem tartozik senkire, de valahogy úgy érzi ilyenkor az ember hogy talán lehet hogy nem teljesen biztos hogy a tabletek a hibásak? icipicit? esetleg?
-
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Engem pl. érdekelne, te milyen gyakorlati tabletes és formatervezői tapasztalatokkal rendelkezel, ami alapján a határozott véleményt formálod.
Az viszont, hogy erre a primitív suttyó stílusra hogyan tettél szert, már engem sem érdekel, de el tudom képzelni. -
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Több mint egy éve, napi több órát használok iPadet. Nem fáj a csuklóm, se a kezem, de még az ujjaim se. Biztosan gnóm vagyok, de az is lehet, rájöttem, hogyan érdemes tartani ill. vezérelni. Nem könyvben olvastam, hogyan működik.
Emellett 14 éve dolgozok a versenyszektorban, 5 éve elsősorban külföldön. Én már beszéltem is formatervezővel, nem a BME felvételi füzetében láttam, hogy van olyan (elvetemült?) hibrid képzés, ahol megpróbálnak a mérnöknek művészetet is tanítani... -
madgie
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Este, ágyban döglős esetekben viszont szvsz jobb, mint a noti. Rárakod a hasadra, ballal finoman tartod, jobbal öt ujjal azt csinálsz, amit akarsz. Notinál nálam mindig gond volt ,hogy nem tudok vakon gépelni, így mereszthettem a nyakam minden gépelésnél.
-
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerinted a formatervező az, aki az összeszerelés technológiai hátteréről (ami meghatározza az összeszerelés minőségét) dönt? Melyik cégnél?

Én írok hülyeséget, amikor ezt szóvá teszem? Gondolkodni ekkora luxus?
-
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerintem viszont az összeszerelési minőséghez semmi köze a formatervezőknek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest