Új hozzászólás Aktív témák
-
ystuc
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2351 üzenetére
De, határozottan gyorsabb, sőt, voltak olyan app-ok, amik folyamatosan lefagytak eddig, most teljesen jól fut minden. Illetve pár apróság is jobban működik, mint eddig.
Amikor megvettem, akkor elvileg már alaplap cserés volt, mert aki megvette, 3 napon belül visszavitte, mert elromlott. Én nyomott áron vettem meg tavaly januárban (dokkolóval 120-ért), de teljeskörű garanciával. Most meg merem kockáztatni, hogy akkor csak valami mókolás volt vele, amitől működőképes volt, de 11 hónap alatt megadta magát. Szóval nem csak érzetre, de amúgy is felgyorsult minden.
A Huszti úton javították, az Extreme Digital intézett mindent. Elégedett vagyok, de akkor is sokallom a javítás időtartamát.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest