- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
laccy88
üzenetére
Arra gyanakszom én is, hogy valami feszültség lehetett benne, ami most pattant el, valahogy a zsanér enyhe feszítésére. Normális esetben egy kinyitástól nem pattanhatna meg... Az apró repedések olyan alakot vesznek föl, és a közepe is olyan, mintha belülről kifelé hatott volna erő. De ez csak tipp, nem nagyon értek hozzá. Csak az biztos, hogy normál nyitás közben, normál használat után, mindössze egy hónaposan elrepedt.
Egyébként volt egy egyéb baja is a kis gépnek, ami miatt amúgy is be akartam vinni a szervizbe, hirtelen energiavesztéseket produkál néhány napja, talán egy hete. Egyik percről a másikra csökken a töltöttsége 10-20 százalékot, és hiába a töltöm, átlagos használat mellett csökken az energiaszint (néha ilyen nagy ugrásokkal), ami szerintem nem normális, és nem emlékszem, hogy az elején ezt művelte volna. Néha pedig hiába van töltőn, megáll a töltés, még a Win értesítés is azt mondja, hogy nem tölt, újra kell csatlakoztatnom. Ez kellemetlen, amikor felteszem éjjelre, hogy feltöltsön reggelre, aztán reggel azt látom, hogy még kevesebb is.
Ilyen peches vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest